Další zbytečná skupina na facebooku

Ok tak jsem se trochu nudil a založil jsem skupinu na facebooku s názvem Potřebuju se zbavit pár domén. Mám pár domén, které si registruju v rámci různých akcí (obnov si .info doménu další dostaneš zdarma atd.), ale nedostal jsem se k developování nebo mě prostě zisky zklamali, či experiment skončil a zavíráme krám. Prostě než jí nechat expirovat tak jí radši dám zdarma ostatním k dispozici. Zatím je tam jen 5 kousků, ale bude jich víc. Samozřejmě skupina můžete využít také k nabídce expirujících domén. Já jsem takhle už pár domén získal a vůbec se za to nestydím (například pro můj World of Warcraft portál wowarmory.cz).


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

4 Replies to “Další zbytečná skupina na facebooku”

  1. A jak se vůbec wowarmory daří? Návštěvnost a tak, to by mě celkem zajímalo :-)

    1. Razer: no moc ne. Lidi na které jsem spoléhal že něco napíšou, prostě nepíšou. Cena za klik je navíc absolutně otřesná, tak nevím co s tím :)

  2. měl jsi založi page (ne skupinu), páč takhle neuvidíme ve feedu, co píšeš na zeď.

  3. Mi o ceně za klik něco povídej je to naprostej děs, u zábavních webů :( obecně, doufám že až s postavama vyrostu ze současnýho 1000 na 10 000 návštěvníků za den, že seženu nějakej přímej prodej reklamy.

    Na textový odkazy nikdo nekliká a obrázkový google pořád cpe nesouvysející onlinehry :(

    No já to tušil (jak už sem tu onehdy psal), že se ti nebude dařit, wowko sem totiž hrával a lidi co jsou do něj blázni nechoděj skoro ani na web, vim z vlastní zkušenosti :-)
    To už je lepší udělat nějakej vážně míněnej fanpage nějaké hitovky co má zaručený pokračování jako je třeba Dragon age teď sem koukal že ta návštěvnost u český fanpage třeba u Oblivionu se drží i po letech.

Comments are closed.