Overworked, more taurine pls…

Ok tak sem tento týden trochu zamakal a celkem pociťuju vyčerpání. Energy drinky už nějak nezabírají, takže asi nastal čas dát si trochu oddech. Navíc se teď nic zajímavého o čem by se dalo psát neděje. Škoda že nepíšu bulvár, to by bylo pořád o čem psát. Možná si založím nějaký bulvární verzi anonymní 404m. Třeba něco s kódem 401 (Unauthorized), alespoň by jsem si konečně mohl vyzkoušet private registraci. Jenomže vy by jste mě určitě stejně poznaly podle pravopisu. Hold to je daň za ignoraci českého jazyka a psaní pro lidi s IQ přesahující celostátní průměr. Ok, ale aby tento blogpost nebyl zas o ničem tak zkusím shrnout nějaké to info z posledních dnů.

  • Jeden akreditovaný registrátor .cz domén se rozhodl ujistit veřejnost, že se dá z whois získat heslo a id zákazníka. Je fajn vědět, že někteří registrátoři dokáží i z běžných záznamů dostat více jak 100% dat co se tam nachází. Nevím hoši na čem tam ujíždíte, ale pošlete vzorek.
  • eTarget nás emailem ujistil, že si myslí, že prý není potřeba, aby jejich publisheři byli plátci DPH kvůli novému nařízení z Bruselu. Jestlipak případné kontrole z FÚ bude stačit ukázat ten emaily, poplácá nás po zádech a vše bude v pořádku.[1]
  • Do zajímavých projektů jsem přidal blog affilblog.cz. Pokud nemůžete nebo nechcete používat adsense a zbytek reklamních systému v ČR se vám prostě nehodí (některé obory prostě jedou jen na adsense) zkuste kouknout.
  • Zkoušel jsem nakupovat specifické odkazy na directo.sk. Vše super až na to, že se dá nakupovat jen na první stránce, pak systém nějak zapomene můj složitě nastavený filtr. mlink má zase předražené reklamy, anebo většina stránek je tu pouze o prodeji zpětných odkazů někde v patičce. To v ČR/SR vážně není nikdo kdo by udělal funkční reklamní systém, kde se budou prodávat reklamy kvůli jejich reklamní hodnotě za dobrou cenu?
  • daukce nepořádá aukce o weekendech. Alespoň si může můj robot dá odpočinek.
  • Prodej facebook stránek na webtrhu se dá řešit podle platných webtrh pravidel. Pokud ke skupině není uvedená URL klidně jí reportujte. Aukce bude smazána. Pokud tam URL bude reportujte mimo webtrh.
  • Ahyde ještě stále nezačal blogovat.

[1] – Kompletní zamyšlení, včetně emailu najdete na blogu svetdomen.sk

Pokud máte nějaký zajímavý odkaz na diskuzi, článek nebo nějaký nástroj. Tak klidně hoďte link do diskuze. Když přidáte i popis tak vám to hodí pár set návštěvníků. Takže za tu námahu to určitě stojí.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

7 Replies to “Overworked, more taurine pls…”

  1. Když u mě někdo přes directo.sk koupil odkaz, tak jsem nevěděl, kam ho umístit. Nikde jsem nenašel, co jsem tam kdysi nastavoval. Musel jsem do “koupit reklamu” a tam vyhledat muj blog podle ranků a pak si tipnout, který popis je můj. Myslel jsem si, že už to bude opravdu lepší systém, ale není….

  2. Ahydeho zrušenie blogu ma nahnevalo :), bol to perfektný blog a inač e-mail od etargetu ma dostal, síce dám na nich ale aj tak, mohli na tom viac zapracovať – aspoň na tom ak napísali ten e-mail, nepresne a atď.

  3. viz wikipedia “Přestože se taurin přidává do mnoha energetických nápojů, žádná studie doposud neprokázala, že by byl schopen energii dodávat (tak jako třeba kofein).”. Asi nejlepsi (a nejdulezitejsi) zdroj odpocinku je nefalsovany spanek :)

  4. Ohledne toho Etargetu by to melo byt v poradku, je to spoluprace s gibraltarskou firmou (=mimo EU), je jedno, jestli penize prijdou z ceskeho uctu :). Na Gibraltaru je mj. take Bwin (a jeho partner. program).

  5. Ta narážka na tvůj pravopis je skvělá, přesto bych bulvární verzi ocenil :) A s tím vzorkem jsi mě rozesmál, a to je co říct takhle v neděli ráno a k tomu v práci.

Comments are closed.