Spekulanti, MFAčkaři a developeři pozor!

Člověk, aby pořád sledoval nějaké aktuality a novinky. Zničehonic se totiž může vynořit zpráva jako je tato:

Možná už na přelomu let 2012 a 2013 získá pražská Ruzyně konkurenci. Severně od Prahy má vzniknout nové letiště, zaměřené hlavně na nízkonákladové společnosti, chartery a takzvané privátní letadla. Předpokládá to projekt společnosti Letiště Vodochody, jejímž vlastníkem je investiční skupina Penta.

Zdroj aktualne.cz

Pokud přemýšlíte jestli registrovat domény s touto tématikou tak už je vesměs pozdě. Nejdůležitější .com už jsou zabrané a tváří se, že na nich něco je, anebo jsou přesměrované. Ostatní gTLD jsou ještě volné. Takže pokud někdo děláte MFA s leteckou tématikou, tak jistě víte jak jsou stránky letišť v zahraničí oblíbené ;)

Co mě ale potěšilo je, že nové letiště bude zaměřené na nízkonákladové společnosti. U nás zatím BFU pojmy jako charterové lety nebo chartery neznají a prakticky se mimo google ani nehledají. Přitom v těchto slovních spojení leží celkem slušné peníze. No uvidíme co z toho nakonec bude. Už se mi párkrát stalo, že jsem si něco registroval a ono se to nakonec jmenovalo úplně jinak. Ale co by člověk za reg fee nechtěl že?


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

6 Replies to “Spekulanti, MFAčkaři a developeři pozor!”

  1. No myslim ze o tomto se uz psalo na novinkach pred nejakymi 3mi mesici, takze to zadna novinka neni. Mozna i proto je vetsina domen zabranych.

  2. Oni to snad myslí vážně. :)

    No, já se obávám, že to bude jen černá díra na peníze, ruzyně ještě není tak obsazena, aby to nešlo.

    Leda by nabídli výrazně nižší cenu pro letecké společnosti. Jako např Gerona vs. Barcelona.

  3. Psalo se o tom i drive, ja jelikoz jsem mel puvodne stavet barak v Posrizine (pres kopec), ale nakonec prave koupe letiste Pentou me prinutila si to rozmyslet :-) Nicmene uz tehdy ( par let zpet ), kdyz jsem si kamaradovi postezoval,ze zku* mi zkazila bydleni, tak rikal to by se dal ale udelat krasny web na nove letiste, uplne se zasnil :-) Takze lidi co se pohybuji v tomto biz. to vedi jiz nekolik let.

  4. uf vypadlo mi :
    Psalo se o tom i drive, ja jelikoz jsem mel puvodne stavet barak v Posrizine (pres kopec)….”tak to celkem sleduji”,

Comments are closed.