Vánoční zajímavé čtení

interesting_catOsobně teď nemám moc času na psaní. Jednak musím žehlit pár osobních problémů a také mám plnou hlavu adsense vs dph. Na štěstí je na česko/slovenské scéně dost blogerů, kteří dokáží psát opravdu zajímavé a alespoň pro mě hodnotné články. Takže co rozhodně doporučuju přečíst:

O PR článcích jsem toho napsal dost tady i na cn130.com. Můj přístup k nim ať už formou permanentních odkazů obklopených textem anebo zdrojem návštěvníků je pozitivní. Že to napsáním a publikováním článku, ale nekončí nás ujistil ve svém blog postu Ako na PR články ? Tom@s (blog už prodal a teď se naplno věnuje kariéře, omlouvám se za mystifikaci) BuBen. Zajímavá je i narážka na skrytou propagaci prostřednictvím “anonymních” odkazů na článek místo přímo na firemní stránky. Rozhodně doporučuji detailně přečíst.

V zajímavé úvaze Kde leží budoucnost vyhledávačů? se MartiN podívá do možné budoucnosti. Mě osobně velice zaujalo přenesení dotazu pro vyhledávač do reálné situace. Nechci moc prozrazovat. Článek rozhodně stojí za přečtení, a to včetně diskuze.

Celkem akční blogpost se povedl řediteli Czechia.com. V článku Jak jsme registrovali IDN si můžete přečíst jak probíhala registrace předregistrovaných IDN .eu domén. Celkem akčně podané vyprávění. Pokud máte chvilku tak určitě stojí za přečtení.

Dan z webtrhu rozhlej projekt kvalitnidomeny.cz. Pro domainery žádná novinka, ale alespoň teď máme kam odkazovat nováčky, kteří neví co je to 45 denní ochranná lhůta u .cz domény a jak funguje. Prostě takové pěkné kompendium základních informací.

S otázkou DPH a adsense se objevilo celkem hezké minisite dph2010.info. Zatím jsou zde jen základní informace, ale autor slibuje, že se minisite brzo rozroste. Tak uvidíme. Doporučuju sledovat.

Jestliže máte další zajímavé články kolem aktuálního dění na internetu tak klidně dávejte do diskuze. Klidně i vlastní tvorbu.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

5 Replies to “Vánoční zajímavé čtení”

    1. Tom@S: a kdo tam teď píše, ať mohu upravit v textu jméno.

  1. Ten článek “Ako na PR články” nejspíš nepsal Tom@s. Ta stránka už je prodaná ne?

Comments are closed.