Redevelopingem k světlým zítřkům

matrix_city

Už jsem konečně zpracoval know how a nové poznatky z DD2 a afterparty. Podařilo se mi po zjišťovat, kde jsem nasekal chyby a co se mi naopak daří aniž by jsme o tom věděl. Asi největší zjištění je, že nejen domaining ale i developing potřebuje opravdu velkou dávku trpělivosti a hlavně ještě větší pracovního nasazení. Neexistují limity, není pracovní doba. Musí se prostě jen tvrdě makat.

Takže jsem sáhnul opět k mému developerskému deníku, kam jsem si zapisoval vždy poznámky o úpravách projektů a zapisoval si co a kdy vedlo k jaké odezvě. Díky tomuto developerskému deníku jsem už odhalil mnoho zajímavostí a získal nějaký ten náskok před konkurencí. Když přišlo Directo Global nějak už nebyla potřeba developerského deníku. Prostě stačilo udělat web, zapojit ho do už existujícího okruhu, přidat nějakou šťávu z free zdrojů a na světě byl projekt s GPR 2 – 3, SRANK 40+. Stačilo vyprodat reklamu za pár desítek korun/slot a šlo se dál. Nebyl v tom žádný problém, ani žádná výzva. Doména si na sebe vydělal po 2 měsících provozu a zbytek už šel do mé kapsy. Jak to bylo dál určitě znáte. Většinu domén na kterých byly slabé minisites jsem rozprodal. Nejlepší doménové kousky jsem si nechal. Posledních pár týdnů jsem přemýšlel co dělat. Jestli se vrátit zpět k budování minisites nebo začít dělat kvalitní blogy s využitím levné psací síly místních studentů, které by pak mohli publikovat i placené články.

Jak už sem zmínil na začátku minulého odstavce. Moje rozhodnutí bude vrátit se zpět k developování toho nejlepšího co mám. Mezitím sledovat vývoj na trhu a skupovat hezké kousky, které by se do budoucna dali dobře prodat. Nechce se mi ale konkurovat MFA a minisites. Soustředím se spíše na sbírání návštěvníků, kteří zadávají trochu delší řetezce. Bude to sice více textu než předtím, ale myslím si, že tato investice se vyplatí víc. V kapse mám pár triků, které by mi u minisites nebo MFA neprošli zatímco u webů s pár sty normostran hravě projdou. Takže redevelopingem k světlým zítřkům.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

One Reply to “Redevelopingem k světlým zítřkům”

  1. MFA je už docela dost konkurenční prostředí, takže taky přemýšlím nad něčím větším. Ale obávám se, že automaticky generovaný text bude u seznamu hned další na řadě, po MFA

Comments are closed.