Tak další geo doména je doma

dolaryTak jsem si zase po dlouhé době koupil nějakou doménu. Poslední dobou moc domény nenakupuju, jen když uvidím, něco opravdu hezkého za přijatelnou cenu. Což byl i tento případ. Takže můžu hrdě prohlásit, že do mé sbírky evropských geodomén přibylo norsko.org. Zatím jsem jí dal na parking, aby jsem zjistil jestli má nějaký trafic. Počítám, že tam nic stejně nebude. Co na ní uděláme ještě nevím, nejspíš nějaké minisite, které pojede na SEO trafik a vydělá si na náklady. Pokud nabere nějaké ranky přidám backlinks a o náklady na renew je postaráno. Hmm je to celkem příjemný pocit přidat další kousek do sbírky :)


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

9 Replies to “Tak další geo doména je doma”

  1. Mohol by mi niekto ohodnotiť spanielsko.info?
    Ďakujem

  2. Drago, prosimtě, jen taková otázka. Už si přesel v Adsense na eura? Dnes přišli další otravné maily. Nechceš se o tom rozepsat?

    1. Dneska jsem to taky dostal. Znovu si přečetl podmínky, jestli tam něco nepřidali nebo neubrali (nenašel jsem nic o hazardu a alkoholu) a potvrdil.

  3. A prozradil by jsi i cenu, dost by mě zajímalo, jakou může mít cenu.

  4. Aspon niekto nie je orientovany len na .com to sa mi paci, u mna prevladaju same .info domeny, ktore su asi najvyhodnejsie z toho dovodu, ze ich mam za par supiek na prvy rok, ak si domena na seba nezarobi, neobnovim, ak ano, tak obnovim a s velkym nadsenim.

  5. K cemu ti je, ze si domena vydela na naklady nebo renew poplatky? Nehapu..zminujes to porad ale nedava to smysl. Podnika se snad pro zisk ne?

Comments are closed.