Moc práce žádný odpočinek

Hmm poslední dobou trávím u počítače víc času než je zdrávo. Teď jsem chtěl spočítat kolik tak průměrně za den ztrávím u počítače hodin, ale když se nad tím zamyslím, tak kromě cca hodiny u televize a občasné hodinové procházce pro proviant do supermarketu jsem tu stále. OMG budu si muset najít nějakou relaxaci nebo se z toho zblázním. Sice mě občas přítelkyně někam vytáhne, ale to většinou moc o relaxaci není. Spíše se chce ujistit, že ještě vím, že existuje :)

No budu muset tady u nás v Táboře muset po nějaké releaxaci podívat. Jen kdyby nebylo pořád tolik práce. Nechápu jak si někdo může myslet, že podnikání není práce. Tolik sem se nenadřel ani při brigádě na poště a to jsem musel za dopoledne rozvést až 120 balíků po 1/3 celého města. Bez hodinové taktické přípravy před samotným rozvozem by se to ani nedalo stihnout. No byla to opravdu drsná a únavná zkušenost za kterou jsem si ale koupil svůj první mobil ^.^

Tak mi právě skončil jeden scan. Jdu něco dodělat a pak spát, ať zítra můžu napsat několik pořádných článků. Poslední dobou mám pocit, že se mi moc nedaří. I když články na mém druhém blogu zase trhají rekordy.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

6 Replies to “Moc práce žádný odpočinek”

  1. Možná trávit víc času s přítelkyní? Dají se s nimi provádět celkem zábavné a příjemné věci :-)

  2. Jsem na tom velmi podobne. Jako nejvetsi problem takovehoto stylu vnimam, ze takovyto pracovni system je strasne nefektivni, aspon u mme. Cim vic pracuju tim mene na casovou jednotku toho vytvorim.

  3. Souhlasim s plavanim… od te doby co jsem se pusil do ebiz na full time tak se s plavanim drzim ve fyzikce i psychicke kondici a i pritelkyne je zaklad :)

Comments are closed.