Software.co.uk prodáno za 248K USD

Tak si sedo připisuje největší prodej .co.uk domény za tento rok, alespoň prozatím. Holdings Pty Limited dal za tuto doménu uvěřitelných 150K GBP, což je v přepočtu nějakých 248K USD. Na druhé místo tak tento deal odsunul onlinecasino.co.uk a horseracing.co.uk o kterých jsem psal červnu. Každá byla prodána za 100K GBP.

Btw absolutní rekord drží Cruises.co.uk s částkou 734,618 EUR.

Zdroj: Software.co.uk Sells For $248,549 na chefpatrick.com


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

7 Replies to “Software.co.uk prodáno za 248K USD”

  1. Moc to nechápu…ta TLD mi připadá podivná sama od sebe…ale asi to tu cenu má, pro endusera…jinak na type-in…5 lidí denně, myslím tedy…jako max

  2. To peter: nesouhlasim, type-in bude vetsi. Lide jsou zvykle pozivat koncovku co.uk a v UK vlastne nemaji domeny 2.radu, jen 3. coz je zajimavy experiment.

  3. petr: Pokud se nemýlím, tak co.uk je normální a hojně používaná doména Velké Británie. Něco si o tom najdi.

  4. Jasně že vím, že co.uk je normální koncovka Británie, ale pro mě by měla menší cenu jako info…Prostě se mi to zdá hodně peněz za nicmoc doménu (koncovku). A zejména v Británii si myslím že type-in bude mít větší software.com než software.co.uk a to řádově…

  5. “A zejména v Británii si myslím že type-in bude mít větší software.com než software.co.uk a to řádově…”

    A to si zrovna nemyslím. co.uk bude IMHO srovnatelné s .cz apod. Ale ať se vyjádří zkušenější. Ale srovnávat co.uk s .info je trošku mimo.

Comments are closed.