Drago internet news 4

cedulespacetime.jpgTak už jsem tu dlouho neměl Dragon internet news. Ne že by se nic zajímavého nedělo, ale opravdu se nedělo.

Takže z domova:

Rozhodně doporučuju přečíst úvahu MartiNa na jeho blogu s názvem Velký bratr Google nepotřebuje nofollow, nebo ano? MartiN ve svém blogpostu také píše o celkem zajímavé konspirační teorii, jak díky rozšířenosti nofollow trendu v podstatě dokáže zlikvidovat případnou konkurenci, která by chtěla google celosvětově kopírovat.

.cz doména má konečně funkční dropcatching servis. Jmenuje se dAukce.cz a podle zakladatelů má zatím úspěšnost přes 90%, čemuž by jsem i věřil. Jak je tomu v ČR naprosto běžné tak místo euforie ohledně toho, že si konečně i smrtelník může sánout na top doménu (když na to má), zavládla naprosto nesmyslná debata o tom, že to je nefér a že by se mělo udělat tohle jinak a tamto taky. Lidi probuďte se na tohle jsme čekali už hodně dlouho a jakmile se stane dAukce.cz dostatečně navštěvovanou lidmi co nemají problém zaplatit za dobrý kousek pořádné peníze tak kluci určitě otevřou i klasické aukce. Samo mají přece už i tak dost nachytáno ;)

Ze zahraničí:

Tom@s napsal celkem hezký článek o duplicitě, která by se rozhodně neměla podceňovat.

Aktuální slevové kupóny pro godaddy.com:

  • cjc749fat nebo OYH7 – .com domény za 7,49 USD
  • BTPS111 – 10% sleva prý na všechno
  • BTPS101 – 20% sleva při nákupu nad 50 USD
  • OYH6 – 5USD sleva při nákupu nad 30 USD
  • 299BUYCOM – jednorázový kód na nákup nebo transfer .com domény za 2,99 USD

Pokud máte odkazy na další zajímavé články nebo informace, tak šup s nimi do diskuze. Selfpromoting v rámci etiky povolen ;)


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

6 Replies to “Drago internet news 4”

  1. je to velka hlupost ze si to moze kupit kazdy smrtelnik. dost ma to teraz rozculilo a je mi luto tych propagacnych blogov na Daukce.cz Je to trochu sobecke odo mna, no Daukce mi pride skor mínusový projekt pre pouzivatelov, ale aj tak o tom citam na 5 blogoch. hrr.

  2. i kdyz cz domeny ndelam, tak je to po dlouhe dobe skvelej napad a jen at se rozjede…jen ho musi jeste chlapaci dopilovat, ale to uz je jen otazkou casu….

  3. lucas03: Na to jsi přišel jak, že by byla tvoje za 300 na subregu? Pokud by ji subreg chytnul, tak ano. Ale jistotu nemáš. A stejně tak, kdyby daukce.cz nebyla, tak bys ji nekoupil ani za 2600, protože by ji např. odchytl někdo jiný a pro sebe. Na subregu si stále můžeš zaplatit předregistraci a doufat, že se odchyt povede. A potom ji klidně můžeš mít za 300.

  4. No lebo si dovolim tvrdit by si ju nikto nevsimol. Taku silnu ako skodahrou.cz este nemam, No vsetky domeny co som dal do subreg superregistracie sa chytili. Vlastne 9 som chytil a 3 boli predlezene. Ak si vezmeme ze Skodahrou.cz dava fake pr 6, tak pr 5 som chytil cez subreg. Chcel som tym povedat ze len o trochu slabsie.

  5. lucas03: skodahrou.cz sem na daukce.cz pred par predregnul :) velmi hezka domena s 250 backlinky na google, ranky taky nejsou k zahozeni
    btw. soucasna cena v aukci uz 9500,-Kc docela mazec, uvidime kam se az dostane, cena uz mi prijde moc, ale kdyz na to nekdo ma penize a vyuziti, tak proc ne
    rozhodne lepsi nez nechat domeny rychlejsimu regskriptu :)

Comments are closed.