Celkem slušný handreg

biz.gifTak jsem po včerejšku rozšířil svou sbírku .biz domén. Každý den kontroluji většinu expirujících gTLD jestli tam není nějaký hezký český keyword, ale tuhle jsem vůbec v seznamech nevšiml. Najednou koukám na seznam smazaných domén a tam je god doména jak vyšitá. Už si tam vysela nějakou tu hodinu. Rychle skočím na dynadot* a registruju estonsko.biz. Na doméně zřejmě vyroste minisites, ale vzhledem k tomu jak toho teď před sebou mám spousty a už o žádné další práci nechci nic slyšet tak to nebude tak brzo. O prodeji by jsem taky uvažoval, ale nejdříve začátkem září. Poslední sadu domén se mi na webtrhu nepodařilo vůbec prodat. Btw. v seznamu je ještě voná doména belorusko.biz. Top geo doména to sice není, ale přeci jen je to země v Evropě.

* Zvolil jsem dynadot, protože .biz domény jsou u godaddy celkem problémové na slevové kupóny. Občas se stává, že prostě žádný na renew nefunguje. U dynadot si prostě zaplatíte nějakých 9,25USD a jste v klidu.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

2 Replies to “Celkem slušný handreg”

  1. Heh, tuto domenu som videl aj ja rano dnes u teba, ale som ju nevzal, pretoze ma malu hladanost na seznamu a druhy dovod je presne ten, ze teraz sa nedari na webtrhu moc predavat geo domeny s koncovkami ako .biz

  2. ja mam pocit ze webtrhu sa uz nedari predavat vobec nic, ale je to tym systemom, ja uz akcie tiez vobec nesledujem. Kedy sa predavalo krasne aj top domeny za pekne peniaze potom prisli info za par korun, neskor sa to trochu znormalizovalo, potom boom mfa a teraz uz uplne nic. Videl som aj nejake staznosti na ceny sluzieb ze su az moc lacne a tak.

Comments are closed.