Ahydův blog byl uspamován xmrti

black_hat_seo.jpgTak po delší době opět koukám na Ahydův blog a on nejde. Hlásí to jen došlo k chybě servru zkuste to později. Je celkem zábavné jak někdo kdo vlastní desetitisíce domén si prostě nerozjede vlastní blog na jedné z nich. Na druhou stranu takto se alespoň nemusí o nic starat (teda až na ten komentářový spam, který stejně neřeší). Lidi, kteří jsou úspěšní většinou nemají moc času a tak volí nejjednodušší řešení.

Ostatně díky jeho rozhodnutí založit si blog na blog.cz jsem se také dozvěděl co je to antiblog a že většina mládeže ujíždí na Tokio Hotel. Také že si dávají navzájem nějaké diplomky a nahánění návštěvnosti pomocí spamu je naprosto běžná záležitost. Je celkem zajímavé číst spamové komentáře a pak si procházet blogy jejich autorů. Když děláte do internetového marketingu tak nesmíte hned všechno odsoudit, ale pořádně si to prohlédnout. Vždyť jen na zmíněných diplomech za blog by se dal udělat celkem slušný viral projekt. Stačí udělat nějaký generator těch diplomků a pár jich vygenerovat i s odkazy. Za chvilku by to používala půlka těch filovo-růžovo-blikajících blogísků. Sice ujete, ale největší ujetosti mohou také vydělat slušné peníze.

No už to nahodily, tak si jdu pročíst trochu toho bulváru ;)


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

2 Replies to “Ahydův blog byl uspamován xmrti”

  1. Presne ako vravíš, mnohé s týchto blogískov dosahujú pomerne vysokú návštevnosť a ich majitelia/ky sú ľahko ovplyvniteľní. Ja osobne v tom vidím veľký potenciál.

  2. jak už bylo řečeno.. taky se podívejtge n všechny ty blogy se třpitivými obrázky – na většině se dá najít pagerank 2 a vyšší…

Comments are closed.