Když domainer vybírá doménu…

premysleni.jpgTak potřebuju doménu pro můj nový polobulvární portál o World of Warcraft. Hosting mám už nějaký ten pátek, 2 pisálky a jednu korektorku taky. Problém je ta doména. Opravdu by jsem nečekal, že zrovna mě bude tak dlouho trvat vybrat doménu. Původně jsem chtěl použít wowmanual.com, ale jelikož to bude česky tak prostě chci .cz. Mám i onlinerpg.cz, ale ta se mi k tomu zase nehodí. Chci, aby hráč WoW prostě věděl, že je doma. Z různých možností co jsem hledal tak mi nejlépe vyjde třeba název důležitých lokací, ale problém je že jsou to tak brutální typo domény, že by to začátečníci nedali ani na poněkolikáté. Například kdyby jsem chtěl Azeroth (svět WoW) tak se vracející návštěvníci prostě nevrátí. Chvíli jsem přemýšlel, že by jsem vzal nějakou známou stránku ze zahraničí a na její .cz verzi něco udělal. Jako správný domainer by jsem pak mohl získávat lidi, kteří se přepsali. Na druhou stranu nehodlám dělat minisites a spíš než o lidi, kteří zabloudí stojím o pravidelné čtenáře. Hmm tohle bude ještě na delší dobu :)


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

5 Replies to “Když domainer vybírá doménu…”

  1. Darujem ti wowarmory.cz, má to cca 20 uip denne, ja za to budem možno v budúcnostri požadovať nejakú malú protislužbu alebo informácie :), beries :) ? posli mi pm

  2. Tohle není přímo komentář k článku, takže ho klidně nezveřejňuj, ale měl bych na tebe jednu prosbu. Nechtěl by sis přidat na blog favicon? Já tě mám v liště záložek ve firefoxu a díky faviconě bych okamžitě poznal, který článek jsem už četl a který ne.

    Díky.

  3. lukas: chci to cílit na oficiální hru. Navíc doménu už mám, ale díky :)

Comments are closed.