Prázdninová akce u Subreg.cz

Už delší dobu jsem chtěl napsat o subreg.cz, stejně jako vyzkoušet jejich služby, ale v poslední době nakupuju maximálně gTLD domény u godaddy.com, takže k vyzkoušení jsem se zatím nedostal.

Ovšem jejich prázdninová aukce rozhodně stojí za zmíňku. Jak majitel subreg.cz píše na webtrhu. Nabízí subreg prázdnové akce na cz domény od 232Kč, což je o 40Kč levnější než jsem doposud nakupoval (mám účet u GR). Další prázdninová akce se týká .eu domén. První rok jen za 77Kč. Osobně se mi .eu domény líbí a minisites co mám na .eu doménách si vedou dobře (roční výdělek se pohybuje kolem 500 – 700Kč), takže si na sebe v pohodě vydělá a v budoucnu se možná cena .eu domén zvedne. Pokud ne tak si stále na sebe vydělá. Ale zpět k Subregu. Další akce je zaměřená na .sk domény. Ceny začínají na 398Kč, což je super. Škoda, že je nesmí vlastnit občan České Republiky.

Co dalšího může subreg.cz nabídnout?

  • 10MB prostoru a FTP ke každé doméně = minisites nebo MFA jen za cenu domény
  • spolupráci s českým parkingem 4w.cz (zatím sem je nezkoušel)
  • pro převod domén není potřeba žádné papírování
  • subreg vám je schopen zajistit prakticky jakoukoliv exotickou doménu
  • možnost registrace domén přes sms
  • hromadné změny u .cz domén (pokud vím to neumí nikdo jiný na českém trhu)
  • možnost platby paypal

Subreg.cz jako první akreditovaný registrátor vyšel vstříc domainerům a je to poznat. Kdyby jsem neměl nabitý účet kreditem u GR tak by jsem subreg určitě využíval. Pro začínající domainery a developery minisites určitě nejlepší volba.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

14 Replies to “Prázdninová akce u Subreg.cz”

  1. Tenhle článek mě tak navnadil že příští nákup domén zkusím přes subreg a ne přes GS jak jsem zvyklý. O subreg.cz jsem četl na WebTrhu, ale o možnosti “10MB prostoru a FTP ke každé doméně” jsem rozhodně nevěděl. Díky za tip

  2. Subreg.cz je pro domainery nejlepší registrátor, co jsem kdy viděl a asi i co kdy uvidím. Tebou zmiňované služby ještě doplňují všemožné hromadné převody (např. hromadné zaslání auth id nebo hromadná změna registrátora), skvělé, rychlé a přehledné rozhraní, neustálé vylepšování. Skládám Gransymu hlubokou poklonu :)

    Deshihk: To FTP je tam ode dneška, novinka…

  3. Souhlas. Subreg používám už nákou dobu a neuvěřitelně se zlepšuje. Takové služby u nás neposkytuje nikdo. Navíc je tam skvělá podpora.

  4. tak slovensku domenu vlastnit nemozes(aj tak domenu nevlastnis iba si ju prenajimas)ale spravovat ju za teba bude slovensky registrator ak nemas svoje ID.
    Martinov parking je vraj super, zarobky vyssie ako zahranicne parkovacky(vraj).
    Co sa mi na subregu nepaci su poplatky, ktore nikde inde nie su a taktiez pre jednorazovu registraciu su tam vysoke limity, co moze odradit beznych majitelov domen. Nebudem si dobijat 1500 ked chcem domenu za 300.

  5. Poplatky mě taky trochu zaskočili, zejména u karty. Vím jistě, že podobné poplatky dříve Visa i MasterCard přímo zakazovali. Zřejmě se podmínky pro obchodníky změnili…

    Poplatky ani limity ale nejsou při platbě bankovním převodem. Pokud máš eBanku, tak je to stejně rychlé, jako PayPal nebo karta (vyzkoušeno), pokud ne, tak si holt den dva počkáš.

  6. to ftp je bomba vec, to ma potešilo, čo sa týka parkingu tiež super, avšak pochybujem o tom že to bude vynášať. parking 4w ťahá reklamy z adfoxu a tam priemerná cena za klik mi zatiaľ vychádza na 1kč. Takže neviem neviem. Otestujem však určite.

  7. Tomas: Jake poplatky, které nikde jinde nejsou? Nevím o žádných takových.

  8. Mě trošku zaráží že v těchto PR článcích nikdo nezmiňuje nejnižší možnou částku pro vklad 1500,-

  9. Subreg neni urcen pro nekoho, kdo ma jednu domenu.

    Poplatky za PayPal nebo dobijeni kartou ma napr. Enom a mnozi dalsi registratori, neni na tom nic zvlastniho. Predevsim ti, co maji velkoobchodni ceny, by se bez tech poplatku mohli dostat do minusu.

    Momentalne tady nic lepsiho neni, a nejde o cenu, ale o cas, ktery se usetri, tim ze clovek nemusi psat kvuli kazde blbosti na support jako u Forpsi nebo taky u Active24…

  10. LLook: když platíš přes paymuzo, tak všude se strhávají i poplatky…

  11. Heh, dneska jsem v pristupech videl tuhle adresu :) Diky :)

    Pooky: min 1500,- je jen u PP, vzhledem k tomu ze zadny z nasich dodavatelu nepodporuje platbu PP, tak kdybychom umoznili dobiti od 0,- tak to bude delat kazdy, a penize z PP se dostavaji docela dlouho na fyzicky ucet ( nekolik dni ).

    LLook, Fukar Lubor, Tom@S: Beru na platebnich kartach 2% poplatek, protoze mi karetni asociace bere mnohem vic, tak to nejak kompenzuji. Vzhledem k obratum jsem jiz zazadal o snizeni, pokud vyjdou vstric, tak poplatky zrusim. Vzhledem k tomu ze 1/3 plateb jde pres karty, tak se nejedna vubec o male poplatky.

  12. Jste pozapomněli na odchytávání domén. Pár kousků už mi Subreg odchytnul. :)

  13. Chystám sa robiť väčší počet microsite pre e-shop, takže toto určite využijem. Kupovať hosting zvlášt pre každú doménu by ma dorazilo.

Comments are closed.