Čistím doménové portfolio

Rozhodl jsem se pročistit si doménové portfolio. Do aukce jsem hodil pár kousků, které by jsem rád prodal. Všechno rychloaukce do 3 dnů.

Pcsestavy.com – no reserve, ideální pro MFA, já to s hardware bouhžel moc neumím, maximálně se o něco říznout, takže nejsem ten pravý kdo by o tom psal. Ale pokud do toho někdo vidí tak by se tam dal postavit i hezký poradenský portál.

Mytologie.info – no reserve, projekt budu dělat na .com variantě, kliděn si tam můžete udělat MFA o knihách nebo starých filmech

Ekonomie.info – reserve 500Kč, doména kterou už vlastním přes rok. Ideální na blog o ekonomii nebo portál kam nahážete RSS všech akcii, měn atd.

Cejlon.com – reserve 1000Kč, už se tam nebojuje a letenky jsou tam proklatě drahé ;)

Automapa.info – no reserve, GPS navigace jsou dobře placené na Adsense, takže počítám že zde uvidím hezké minisites

Dovolena.me – tohle je takový test. V počtu zaindexovaných českých stránek dohánějí .me domény .biz domény tak uvidíme jestli bude zájem vlastnit top keyword doménu. Reserve jsem hodil na 3000Kč.

Všechny aukce jsou na 3 dny. Tak uvidíme kolik toho prodám.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

9 Replies to “Čistím doménové portfolio”

  1. Ty domény jsou fakt hrozný i na MFAčka! Snad jedině ekonomie.info a dolovena.me má cenu renew.

  2. Cenu renew má i Cejlon.com, na parkingu má návštěvnost v řádech jednotek za měsíc. Občas jsou tam hezké kliky, sice to celé renew nepokryje, ale proč si to nenechat. Navíc jedná se o geo doménu s .com. Ty ostatní potřebují projekt proto je na nich také no reserve.

  3. Ten Cejlon je dost specifickej je sice na .com, ale jenom pro český trh, navíc se dá typograficky plést s Ceilon. Další problém je, že se spíše říká “Srí Lanka” (alepoň podle 100x většího počtu nalezených stránek). Jedu čistě analyticky a co si nevidělá minimálně 2xrenew tak jde do světa. Podle příhozů v aukcích Ekonomie.info zatím vede. :-D

    Andre: GRRRRRR (jak se dělá smajlík vrčíčího psa?)

  4. Ekonomie v rámci synonym má velký rozsah s průměrnou konkurencí v serp. U takového slova se dá při dobrém textu nahonit hodně synonym….a modří už vědí…..

    OT: Mohl by jsi mi poslat ty data jak jsem ti psal na ajsko, výsledek ti pak pošlu. Ať se podělíme o práci ;-)

  5. JersyWoo: já s tebou naprosto souhlasím, ale ta doména má nevím proč takové kouzlo. Ideální by bylo na ní udělat nějaký anglický projekt, nahrabat zpětné odkazy a zaparkovat. Ty kliky co tam jednou za rok jsou stojí za to.

    Co se týká ekonomie.info celkem jsem se divil, že se minule neprodala. Na MFA je jí škoda, i když kdoví jaké jsou ceny za klik u prodeje ekonomických učebnic nebo různé ekonomické semináře.

  6. Podla mna .info domeny nevzbudzuju respekt na nieco seriozne, dobre su na MFA, alebo na blog v najhorsom pripade, aj odborny.

  7. Potřeboval bych poradit, jak se téhle akce můžu účastnit. Nějak jsem to z článku nepochopil. Prosím o email, dvě domény by mě zajímaly.

  8. Yuhů: byly to aukce na webtrhu a už skončily (jsou zamčené).
    Nakonec se vydražily:
    ekonomie.info (už převedeno), pcsestavy.com (čekám na odpověď kupce), automapa.info (čekám na odpověď kupce)

    Ostatní nedosáhly reserve.

Comments are closed.