Renew .cz domén mám pro tento rok hotovo

doména czTak jsem dneska dokončil druhou fázi placení za .cz domény. Až na jednu už mám do konce roku pokoj. U té poslendí se musím rozhodnout jestli si jí nechám nebo ne. Je tam stále expired traffic a udělaná automatická minisite. Jediný důvod proč jsem si jí nechal jsou ranky o které má zájem backlinks. Bouhžel její gpr spadlo na 1 takže se mi už nevyplatí, pokud se nezdvojnásobí počet prodaných linků. No než expiruje tak ještě času dost.

Další fáze prodlužování mě čeká o prázdninách. Tentokrát to budou gTLD co mám u godaddy společně s hostingem. Jelikož nepočítám že by jsem nechal tento rok dropnout více jak 2% portfolia tak to bude celkem drahá sranda. Snad se mi podaří ještě něco do té doby prodat. Celkem vsázím na novinku co se chystá na webtrhu. Retal to už avizoval na DD, ti ostatní si budou muset počkat a nechat se překvapit.

Tento rok to vidím, že nebudu z doménového portfolia nějak výrazně v zisku. Prakticky všechny vydělané peníze protočím za nové domény nebo renew, ale do té doby ještě času dost. S developováním jsem teprve na začátku toho co chci udělat. Zatím většinu devepolopuju ručně, ale do budoucna nasadám automatiku, čímž se celý proces urychlí. Zatím mám takovou poloautomatiku jen na linkování, takže na každé stránce nemusím měnit odkazy ručně.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

10 Replies to “Renew .cz domén mám pro tento rok hotovo”

  1. mozes trochu popisat v dalsom clanku ako mas spravene automatiku odkazov a ako sa chystas zautomatizovat tie weby? celkom by ma to zaujimalo. :) kedze sa mi to mozno zide.

  2. Máš v tom ako nákladovú položku zahrnutý aj svoj čas? :)

  3. Pepe: při budování impéria se čas nepočítá. Hlavní je za jak dlouho doména začně vydělávat kačky navíc, aby se dali reinvestovat.

  4. a co to retal chysta mne uz tiez nieco naznacoval ale nejak sme sa k tomu nedostali asi aukcie ala namepros, vsimol som si nejake zmeny v ucp tak mozno to len budu zmeny v systeme drzenia, uvital by som ale obe zmeny.

  5. mě to taky čeká renew, moc se mi do toho nechce zas budu o tolik litrů lehí :), budu rád když pokryju náklady

Comments are closed.