Webtrh nejede, to je najednou času

Tak nám webtrh migruje. Konečně se můžeme těšit na konec výpadků a database errorů. Hmm jenomže teď když tak na to koukám tak není co dělat. Roboti makají na scanech, další zase třídí nacrawlované informace a tak mám celkem vytížený počítač. Za normálních okolností by jsem odpovídal nováčkům na dotazy nebo promazával OT. Jenomže to je najednou času. Pokud se nějaký robot nezasekne tak v podstatě stačí jen jednou za hodinu kouknout na abnormality. Možná by jsem mohl psát nějaký text pro budoucí minisites, ale jsem teď nějak přesycený texty ke geo doménám. Pro otevření druhé divize tak hledám nějaký dobrý niche. Spíš mi jde o návštěvnost než o cenu za klik. Nechci jít v každém případě do warez či adultu. Dělal jsem si takový průzkum co lidi zadávají na seznamu. Opravdu v reálu zadávají, žádné volné shody atd. Celkem dobře mi vyšli populární seriály. Hledanost není se nezdá být zajímavá, ale pokud projdete všechny keywordy co se k tomu seriálu vážou dostaneme se k hezkému číslu. S použitím základních seo znalostí by to nemuselo být tak špatné. Sice už to moc s minisites nemá společného (klasická minisites 5 – 10 stránek vs seriálová minisites 50 – 100), ale zase by mohlo být alespoň víc backlinků. Jen ty texty. Ale teď mě něco napadlo. Hned se jdu do toho pustit.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

6 Replies to “Webtrh nejede, to je najednou času”

  1. Buben: jen taková volovina, nápad na crawlovacího robota co by mohl vygenerovat velké množství celkem unikátního obsahu v souvyslosti se seriály. Musím to ale ještě promyslet jestli má cenu věnovat tomu čas.

  2. Aha, v závere som očakával skôr zmenu zamerania. Zo seriálov napríklad na hudbu :)

  3. Koukal sem ze uz to nabehlo teda aspon na mobilu ted se koukam na compu a uz to zase nejde.

    Neco se nepovedlo? nemas nejaky info ?

  4. Aj ja som sa teraz dal na seriály, spravil dvojjazyčnú minisite, stránky registroval do katalógov, google zaindexoval rýchlo obidve verzie, ale seznam je akýsi pomalý…

Comments are closed.