Posledních pár dnů se mi moc nevede

Špatná náladaMůj milý deníčku. Posledních pár dní se mi moc nevede. Nedaří se mi rozjíždět nové projekty. Nemám nějak náladu a to mě čeká vydevelopovat kvantum domén.

Včera jsem měl volný jeden scanovací kanál tak jsem si udělal rychlý scan (cca 7 hodin) co lidi zadávají do seznamu. Potřeboval jsem opravdová data, žádné podivné informace z našeptávače. No nashromáždil jsem toho celkem 250K, Normálně by to trvalo delší dobu, ale už jsem přišel na pár fint jak to urychlit. Deníčku sice je to divné, ale rozhodl jsem se je nijak nespeněžit. Ona také kvalita je o ničem. Hledal jsem jen opravdu zvláštní fráze. Dokonce jsem si našel i jednu pornodomenu co furt češi hledají a zadávají jí s .com. Tak jsem si regnul .cz variantu a zaparkoval jí. V budoucnu bude asi úspěšná je to tam nacpané takovým tím péčkem co češi mají rádi. Na parkingu jí ale zatím nikdo nenavštívil. Naštěstí je použitelná i pro neadult tak na ní něco plácnu když to nepůjde.

Ahyde se na svém blogu prokecnul jak efektivněji parkovat domény a dostávat víc za klik. Tak jsem to u jedné svoji domény vyzkoušel. Cena za klik opravdu vzrostla ale kliká míň lidí. No až uvidím měsíční statistiky tak udělám nějaký závěr.

Zase jsem doplatil na to, že celé sídliště sdílí jednu IP adresu. Celá IP dostala banána na Diablo 2. Ach jo. Nemám teď žádnéj pořádnej relax. Jelikož se to stalo už po druhé tak jsem psal na support:

I have to share my IP with over 200 people. I don’t want to pay for private IP. Please ban problem players (CDkeys) not whole block of flats. I am really upset because I can’t play diablo2. Last time i have to wait 14 days. Can you please remove restriction only for my CD key i really don’t want wait another 14 days.

Jak sem čekal, tak odpověď přišla ať si pořídím privátní IP. OMG jak pak budu denně scanovat, když se nemůžu schovat do davu. Mno tak jsem zkusil odpovědět diplomaticky:

My problem is that i don’t have private IP adress and it is very
difficult and expensive for me to have private IP adress. Please send me
email adress of banned account from my shared IP adress (85.13.98.33)
and i promiss you that he will never break any rules on battle.net. I
will find him and break his hands (It is cheaper and faster then beg my
internet provider for private IP).

Mno odpověď byla že prý to nesmí. Takže spravedlnosti do vlastních rukou nevezmu. Ale je to dost nefér na krabičce není napsáno že k hraní je potřeba vlastní IP adresa. Možná je nahlásím na ČOI. Ale to je až poslední varianta můj deníčku. Ještě mi třeba poradí něco jiného. Napsal jsem, že jsem angry, že mi nikdo nechce pomoct. Njn svět je drsnej dneska.

No ale není to zas tak úplně špatné Retal dneska na webtrhu zprovoznil tabulky, dokonce se podle headeru mohou i řadit. Můžete kouknout na moji aktuální nabídku reklam na directoglobal. Je to celkem sranda a bude se to hodit. Když už tady probíráme directoglobal tak ještě stále nerozjeli reklamy. Je to škoda ve frontě jich už čeká na spuštění sedm. Celkem už mám vyprodáno 47 slotů. To je super. S directem do budoucna určitě počítám a podle toho co jsem zaslechl tak nejsem sám. Škoda že se jim nepodařil ten start.

Včera jsem měl deníčku fakt krizi. Ne hospodářskou ale takovou tu emo krizi. Tak jsem přemýšlel, že něco pořádného naprogramuju. Znáš to. Naliju se energy drinky až mi bude srdce být v rytmu techna a pustím se konečně do té MMORPG. Už to mám dobře vymyšlené a lidi co znají předchozí verzi tak už doslova slintaj. Jelikož zruším staré Land of Ice tak to bude teda druhý projekt, který nedělám primárně pro peníze (první je tento blog) . Celý engine bude opravdová revoluce a počítám že na obyčejném hostingu zvládne i 100 lidí naráz bez výraznější zátěže. Pomocí mé takřka 6ti leté praxe programování PHP a zkušeností s MMORPG vytvořím opravdu efektivní engine. Jediné co to bude zavařovat je CPU a trochu disk (cachování do paměti si na hostingu nemůžu zatím dovolit). Bude to síla, která vrátí slávu legendárním MUDům. Kompletně kompatibilní s mobilními telefony i PC. Jenomže jsem věděl, že se mi dneska vrátí přítelkyně tak jsem do toho nakonec nešel. Počítám že na celý engine bude potřeba 10 hodin makačky v kuse a 90 hodin pak na rozjetí hry. Prostě do týdne by to mohlo šlapat v alfa testu. Já když se do něčeho zažeru tak dokud to není hotové tak prostě jedu. Bohužel mě to občas dostane do stavu podobného komatu. No ale na to beru prášky. Uh deníčku kde že jsem se to seknul. Jo že jsem nutně chtěl něco naprogramovat. Už víc jak měsíc jsem nenaprogramoval žádného crawlera. Tak jsem si teda za 30 minut splácal jednoho na tunelování citátů. Ani nevím proč zrovna citáty. Njn pěkně sem si to procrawloval a zjisil že mi nějak blbne čeština. Chjo sem to včera řešil do 4 do rána. Chyba byla někde jinde než jí člověk nad ránem hledá.

Navíc jsem si včera nějak proklikal myš. Už házela doubleclik místo klasického kliku. Dneska už je na tom líp. Přes noc to asi rozdýchala. Za dnešek jsem řešil všechno možné jen ne co jsem měl dělat. Zítra se do něčeho už deníčku musím opravdu pustit.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

15 Replies to “Posledních pár dnů se mi moc nevede”

  1. mnooo chtelo by to vypustit, skoc na prochazku…..

  2. Tak to už je na doktora! :-D Hele, zajeď do Prahy, tam jezdí autobusové linky z Kobylis 177,188,200. Zajeď na stanici Katovickou a tam ti už pomůžou.

    (variace na téma “Vesničko má středisková”)

  3. Cas od casu to dolehne i na me, ze to co delam nema zadny smysl, ze je to jen taka flakarna a pod…, a pak prijde sek a nalada se spravi :-)

    Ted se akurat morduju s jednou MFA uz asi 4 dny – nedelam ji ve WordPress ale mam ji postavenou na Djangu (Python), proto to jede tak pomaly. Holt, nekdy to jde blbe…

  4. Taky mám poslední dobou takovou krizi.
    Nic nedělám jen se flákám. Ale cítím, že už zase pichází změna.
    S tou myší mám taky problémy, nějak mi občas blbne a lítá si kam nemá. Měl bych si už koupit nějakou novou, bezkáblovou.
    Ale tato má charakter, tak nevím.

  5. Zrovna na mě dnes padla jakási lehká depka.. mrknu do RSS čtečky z nudy a nějakej blázen tu píše o tom samým :)
    Jinak doporučuju naordinovat si nějakej sport, to mi dělá fajn :)
    drž se .)

  6. Zdravím, místo sportu doporučuji trochu alkoholu nebo trávy a pořádný celonoční sex do bezvědomí. To udělá zázraky.

  7. no jo, nekdo bere prasky protoze je prepracovanej a nekdo protoze ma hovno na praci :D

  8. Já už jsem taky celej vydeptanej z toho přechodu na directoglobal.com. Nově zakoupené reklamy by již měly být aktivní. Zatím se to aktivuje vždy jednou za 24 hodin, během víkendu to pustíme na aktivaci do 90 minut. Už se to konečně chýlí ke konci – stačí již jenom převést zůstatky a to už hlavně nemusím řešit všechno sám, protože kontrolu databáze zvládne i kolegyně. Po tomhle klešťovém porodu Directoglobal se asi na 2 – 3 dny někam zavřu a budu se věnovat rodině, kterou jsem poslední 3 týdny strašně zanedbával. A pak budu mít zase novou chuť do práce.

  9. muzes poslat ukazku nejakeho MMORPG.. osobne by mel to zajimalo a vedel bych jak to i prodat.

  10. hmm vypada to zajimave mozna i trochu nefunkcne.. Ta 3D varianta se mi libi myslim ze by se dala udelat nejaka gamesa v stylu system shock ci neceho podobneho. WoW v javascriptu by byl narez ..

  11. nas foyd se tunelovani seznamu taky pomerne snazi.. zatim mame statistiku pro 16k slov a to nepocitam pribuzne vysledky..

Comments are closed.