Live aukce domén v ČR

auction.gifNevím jestli někdo z vás zažil live aukci na namepros přes chat, ale můžu vám říct, že to je opravdu skvělí zážitek. Sice mi ten jejich java applet furt padal, ale sledovat jak lidi přihazují na domény v reálném čase je opravdu zážitek. Možná by jsme mohli zkusit uspořádat nějakou aukci třeba na xchatu, nebo podobném systému.

V podstatě je to jednoduché. Stačí nejdřív udělat seznam domén, které by se měli dražit a ten veřejně vystavit. Pak se stačí nalogovat někdy večer na xchat a postupně jednu po druhé dražit. Osobně by jsem tam pár kousků klidně na zkoušku hodil ;)

Co myslíte?


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

8 Replies to “Live aukce domén v ČR”

  1. Proc ne, jen je potreba nejak overit nick (nejspis by mohl pomoci Retal nebo nektery z moderatoru). Mozna by ale stacilo na WT deklarovat, jestli a pod jakym nickem (z duvodu mozne obsazenosti WT nicku na public chatu) se bude dotycny ucastnit online drazby.

  2. Live aukce by mozna dokazaly zvednout cenu. Kdyby bylo live treba 30 lidi, jiste by se to splhalo nahoru.

  3. Tak nieco zorganizuj :) Tiež by som niečo pustil :)

  4. no na domaining gettogetheru v dubnu chystame opravdovou live aukci in person…

  5. Na Webtrhu by neco takoveho mohlo fungovat jenom pokud to nebude prilis casto a termin + seznam domen by mel byt znamy delsi dobu. Xchat by se na to nemel pouzivat, to radeji vlastni chat na WT se stejnymi nicky.

    Jinak ani na NP to neni zas takovy uspech (nesleduji pravidelne). Vetsi zazitek bys mel urcite, kdybys videl Moniker live aukci. Nekdy byly online v primem prenosu. Nebo osobne, ale o tom ti povi vic nekdo jiny…

Comments are closed.