Dneska mě geo domény fakt nebaví developovat

Špatná náladaUž jich asi mám nějak moc. Budu opravdu vážně muset přejít na něco jiného. Mám rozdělané celkem 3 kousky, které chci co nejdřív dodělat. Ve frontě mi pak čekají ještě 4 domény měst. Hmm vůbec mě už nebaví shánět informace a pak vytvářet unikátní obsah na zeměpis. Budu si muset najít něco jiného při čem se bude dát relaxovat.

Geo jsem si vybral, protože se samotné domény dají dobře prodat a developované minisites jsou dobré jako zdroj příjmů přes reklamní systémy, prodej odkazů nebo affilate.

Zkoušel jsem i ekonomické, ale tady jsem narazil na rozdíl od geo domén na poměrně složitou terminologii a člověk s tím měl hodně práce. Vybudovat originální obsah není sranda zvláště u odborných termínů.

Nově mám vyhlédnuto několik oblastí kde by se dali dobře dělat minisites, ale do žádné se mi moc nechce. Ono, aby ty minisites za něco stály tak to musí být kompromis mezi baví mě to, vím o čem píšu, lidi to zajímá, dá se na tom vydělat a spoustu dalších.

Možná by stálo i zauvažovat o nákupu textového unikátního obsahu pro minisitec. Na rozdíl od MFA (do 500 znaků/stránka) a informační hodnota není potřebná se u minisites počítá 1 – 2 normo stránky/stránka a důležitý je právě zmiňovaná informační hodnota. V podstatě budoucností těchto minisites jsou SAS – smart affilate sites. Tento nový druh minisites, o kterém se moc nemluví zmínil na svém blogu Barry Goggin v článku Quality mini-sites vs MFA sites. Definice SAS: Jsou to minisites, které znají odpoveď na nějakou otázku či problém a pomohou vám vše bezplatně vyřešit. Pokud budete chtít příště problému předejít nebo si ulehčit práci nabídnou vám na konci vždy řešení. Kromě klasického modelu podobného vstupních bran pro prodej produktů však je nutná i dávka psychologie. Návštěvník je vděčný za vyřešení problému a pokládá stránky za velice seriozní. Má dobrou náladu a rád si prohlédne doporučené další rozšíření/prevenci/rady které mu stránka nabídne. Je jasné, že SAS musí tedy působit profesionálně, nesmí zavalit návštěvníka reklamou prostě počkat s affilate až bude v té správné náladě. Ale o SAS napíšu někdy jindy.

No nic jdu něco dělat.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

4 Replies to “Dneska mě geo domény fakt nebaví developovat”

  1. Proc si na ty texty nekoho nesezenes? Taky by me nebavilo to psat :-).

  2. Najťažšie je prinútiť sa :-( Navyše, keď sa píše s nechuťou, na tých textoch to potom aj vidieť – osobne to vtedy radšej nechám odležať a pokračujem až po čase…

Comments are closed.