Jen další MFA

Už dva dny jsem neudělal žádný pořádný web. Nějak se nemůžu rozhoupat. Místo, aby jsem pokračoval v předělávání nevyužitých domén na další MFA, tak dělám všechno jiné. Vylepšil jsem svůj skript na registraci do katalogů, tak aby pořádně fungoval. Začal pracovat na skriptu, který předělává jeden text na jiný (v současné době jede robot, který hledá synonyma pro nový algoritmus). No prostě nic pořádného. Na svou omluvu alespoň můžu říct, že jsem oběhal doktory a zajistil si prášky na hlavu na následující tři měsíce. Jsem o cca 280Kč lehčí, ale alespoň sem pomohl zdravotnictví. No ale dost už o mě, tohle nepatří do sekci deníček.

Přemýšlel jsem jak využít doménu cybersquatting.cz. Poradil mi jí jeden webtržník ve vlákně tipy na volné domény. Přeci jen jedná se o doménu, kterou by měli mít pod kontrolou doménový spekulanti. Opravdu dlouhou dobu ležela ladem. Jen s obrázkem, který jsem udělal v Gimpu. Chvilku jsem přemýšlel, že by jsem tam založil blog ostře laděný proti domainerům. Nakonec jsem to, ale enchal být. Se 404m.com je i tak dost práce. Další blog by jsem nemusel pořádně stíhat. K doméně jsem se vráti až teď, kdy postupně všechyny převádím na MFA weby. No jo ale co dát na takovouto doménu. Nakonec jsem sesbíral data z několika servrů, trochu si pohrál s filtrem, přidal design a vytvořil nástroj, kde se bude každých dvanáct hodin zobrazovat seznam expirovaných domén. Přidal jsem i RSS z webtrhu, kde se budou zobrazovat aktuální domény na prodej. Takže o důvod víc, aby jste psali pořádné nadpisy.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

10 Replies to “Jen další MFA”

  1. cyberquatting je fakt super, a dokonce i tvoje gramatika se lepší :)

  2. Seznam Expirovaných domén je celkem fajn, ikdyž vzhledově nic moc (víš jak to myslím ;)…

    Znáš nějaký affiliate na domény?

  3. Drago jak to vypada s tim skriptem na registraci do katalogu, uvolnis to pro ostatni za nejaky peniz?

  4. Kermit: skript je celkem v pohodě, některé katalogy co nešli jsem prostě vyřadil. Teď mám v plánu katalogy co potřebují vybrat kategorii. Ale než s tím začnu tak ještě zvážím jinou variantu. V každém případě dám vědět. Pokud s tím nebude moc práce tak ho dám free (tzn. když tam bude stále moc bugů :))

    Karl: s těmi to bude trochu složitější, moc hezkého se toho neuvolňuje (jednoslovné). Všechno chytají registrátoři.

    Rival: prakticky kterýkoliv registrátor má nějaký affil program. Osobně nemám ale žádné zkušenosti.

  5. Týýý jo :-) Omě se tu někdo zmínil. Jééé :) Ten scriptík na registraci by mě taky zajímal, to bude něco jako je http://odkaz.pridat.eu/ ? Jen se zadá URL a mail nebo i popis, kw atd… ? Do kolika katalogů to teď tak registruje ? Díky

  6. Jentak pro informaci, protoze to delas porad: PIse se “abych” a “abyste” ne “aby jsem” nebo “aby jste” :-)

Comments are closed.