MFA je přínosem pro společnost

Nedávno jsem se zmínil o tom, že jsem si nakoupil nějaké ty geo domény na mé další MFA. Všechno jsou to hezké destinace a určitě si až to dám dohromady vydělají nejen na svůj provoz. Problém ovšem byl, kde sehnat originální zdroj textů. Většinou si přečtu 2 – 3 stránky textu a pak z toho vlastními slovy napíšu jednostránkový referát. Takhle slepím 4 – 5 stránek a vznikne MFA.

Dneska sem ale narazil na problém. Nemohl sem sehnat ani 3 stránky kvalitního textu. Každá cestovka popisuje danou zemi jako super destinaci, popřípadě nějaké skopčené texty z wikipedie. No jo ale nějaké kvalitní pojednání o historii? Přeci jen stránku musím nějak spropagovat a dost se mi osvědčilo pokud text můžou použít studenti jako referat. Protože pak lze dosáhnout přes doporučení celkem kvalitního linkbuildingu. Například podle google analytics už na jedné mé MFA stránce pár výtečníků hledalo přes internet v mobilu svátky v Anglii (asi na písemku). No jestli jim to pomohlo tak sem moc rád.Přeci jen je to jen “bezcenné” MFA. Ale zpět k tomu o čem sem chtěl psát. Potřeboval jsem detailní části historie jedné země. Bohužel jedinou cestou jak vyřešit tento problém bylo zajít do knihovny pro učebnici dějepisu a modlit se že to tam bude, anebo prostě hledat na anglickém internetu. No řeknu vám překládat několik normo stran z angličtiny nudné historie nebylo zrovna to pravé. Ale naučil jsem se zase alespoň pár zajímavostí. Až MFA dokončím (rozsah odhaduji na 20 – 25 podstránek), tak už český internet bude o něco bohatší a když prodám reklamu tak i já :)


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

6 Replies to “MFA je přínosem pro společnost”

  1. kolko ti trva priemerne MFA na ktore davas informácie ktore su dalej vyuzitelne?

  2. 1 – 3 hodiny. Záleží u čeho se seknu. Pokud například musím upravovat šablonu tak se to protáhne.

    Tohle poslední je něco extra, bude tam hodně textu jen v dějinách státu je to přes 7 normostran textu a to jsem novověk dost odfláknul (už mě to nebavilo).

  3. konecne nekdo s rozumnym nazorem na MFA.

    Nic neni cernobile a MFA jsou toho dukazem. Kdyz nekdo nekde si da namahu a za 3 hodiny napise pro nekoho celkem uzitecny web tak proc si za to nenechat zaplatit.

    Dle myho zcela cestny a standardni zpusob vydelku. V predchozim zamestnani jsem tento pocit o mnou vykonavane praci nemel.

  4. tak me napadlo, co tak maturitni otazky? Tech ma lidi hodne a pokud se ti podari sehnat skripta ze strednich skol, ktere maji maturitu ze zemepisu…

  5. Sorry za reklamu, ale kdyby jste mel nekdo zajem o statnisvatek.cz staci se ozvat. Cena rozumna. :-)

Comments are closed.