Co se dá taky dělat místo MFA

Už jsem se zmínil, že při tvorbě různých MFA webů se příjemně relaxuje. Alespoň u mě to tak funguje. Občas když potřebuji opravdu slušné vymití mozku, tak si dám nějaký energy drink, vyberu si nějakou doménu a jednoduše na ní udělám MFA. Nejlepší je přitom psaní toho textu často o ničem. Prostě píšete text obsahující klíčová slova a o nic se nestaráte. Dokonce se u toho dá i přemýšlet o něčem jiném. Jistě pak je to plné pravopisných chyb a překlepů, ale člověk si pěkně odpočine a vyčistí hlavu. Nedávno jsem se naboostoval energy drinkem a rozhodl se pustit do dalších MFAček na subdoméně a přítelkyně mi napsala přes ICQ, že se jí nedaří ve škole (studuje germanistiku a rusistiku či jak se to jmenuje). Měla špatnou náladu. Já byl naboostovanej a tak jsem se rozhodl, že jí udělám radost. Stačilo k tomu 40 minut, 2 “herci”, Nokia N95 a JPG2AVI, VirtualDub a vhodný kus MP3ky. A výsledek?


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

12 Replies to “Co se dá taky dělat místo MFA”

  1. Šťastný to člověk, jenž pociťuje účinek energetických drinků. Už jsem vyzkoušel všechny a nikdy jsem žádnou změnu nepociťoval. Blahopřeji. :-)

  2. ad warchar: Nabízí se mi parafráze “Co se dá také pít místo ED” … Teda, pokud drinky nezabírají mohu něco doporučit … ale nechci tady sprostě spamovat … mohl by se mi Admin, ozvat na můj mail (mail na admina jsem na webu nikde nenašel … možná jsme slepý) .. rád bych mu něco navrhnul … radek. BTW co je MFA?

  3. MFA je web, který je primárně vytvořen za účelem zisku. Úkolem je udělat web, který potřebuje co nejmenší údržbu, co nejmenší náklady na vytvoření a přitom dokáže vydělávat co možná nejvíc peněz. Někde je tady i definice, když si dáš MFA do vyhledávání tak je to toho hodně.

    Můj mail je drago@landofice.com většina lidí mě zná z webtrh.cz pod přezdívkou drago.

  4. JO, presne te chapu, mam podobmou “uchylku”, mam 3 MFA (napr. Katastrofy,info a PUJCKY.WS a ….) na kterych delam ve chvilich “mentalni nedostatecnosti” – odpocivam a zaroven mozna nekdy v budoucnu budu i vydelavat.

Comments are closed.