Náročný týden

Tak jsem zažil poměrně náročný týden. Zabojoval jsem si se zákeřným virem. Nakoupil několik démon v aukci jiné zase registroval. Dneska večer jsem skončil s přeinstalováním systému. Všechny emaily a uložené bookmarky jsem ztratil. Postupně si nechávám zasílat emailem hesla do všech systému a blogů, které nemám ve svém sešítku. Člověk by neřekl kolik času stráví programátor reinstalováním systému. Před pár měsíci jsem reinstaloval systém bratrovi mé přítelkyně a šlo to rychle, nainstaloval open office, druhý prohlížeč, antivirus, antispyware a total commander. Za hodinku bylo všechno připraveno. Hmm ale o tom jak bojuju s počítačem asi nikdo číst nechce. Takže jsem se rozhodl že si nějak shrnu co jsem vlastně dal dohromady. Za celý týden.

Registrované domény

I přes rostoucí dolar jsem zaregistroval pár domén.

anglie.me, kypr.me – dobrá geo doména, buď na MFA nebo prodej v průběhu příštího roku

zajezdy.me, dovolena.me – kvalitní keyword, nemohl jsem neregistrovat, pujde na prodej jakmile stoupne zájem o .me domény v ČR – tzn. seznam je začne automaticky indexovat, nebo prostě přijde vlna podobně jako u .info domén, rozhodně s prodejem nespěchám

Jednu nejmenovanou .biz doménu na které testuju jednu SEO terorii.

Koupené domény

anglie.biz – tuto doménu jsem našel pomocí scanu TDNAM closeoutu. Natolik mě zaujala, že jsem jí koupil. Jedná se o hodně dobrou geo doménu navíc s indexovanou gTLD .biz. Upřimně celkem i s daní mě přišla na 20 USD.

Projekty

Už zmiňovaný seo experiment. Jedná se o soubor cca 1300 generovaných stránek na jedné doméně, které mají z části unikátní a z části generovaný obsah. Zatím nechci psát URL, protože návštěvnost chci vytáhnout čistě z vyhledávačů proto jsem odkazy umístil převážně na indexované weby, které však jsou v podstatatě mrtvé. O průběhu projektu budu informovat v dalším článku.

Mám v hlavně pár dalších projektů na které se tento týden chci vrhnout, ale bude záležet jak se mi bude dařit komunikovat s novým systémem a jeslti nastane nějaká chyba nebo ne. Rád by jsem zase jako minulý měsíc začal s harvestováním klíčovích slov a aktualizoval seznamu dat podobně jako mínulý měsíc.

Co dalšího?

Tento týden jsem si na zkoušku koupil godaddy cash parking. Ten jak slibuje 60% podíl. Už přesně nevím kolik to stojí na měsíc. Zatím ale nic převratného. Je to hodně pomalé, všechno se načítá jakoby násilím. Plánuju napsat krátký článek, kde shrnu výhody tohoto parkingu a nevýhody. Zatím se mi jeví zhruba na úrovni namedrive, kterému v pravém rohu dělám reklamu.

Tak právě doběhl scan TDNAM closeout aukcí tak jdu na to kouknout a za chvilku to tady máte.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

3 Replies to “Náročný týden”

  1. K tomu reinstallu – a proto pouzivam disk rozdeleny na dve casti – systemova a datova – v systemove casti mam vse co muzu ztratit a v datove vse co bych chtel ponechat, hned po cerstve instalaci systemu a vsech programu jsem udelal datovou kopii celeho disku pomoci norton ghost a ted kdykoliv potrebuji preinstalovat system, jen zkopiruju nastaveni, historii apod. veci z prohlizece, instantnich messengeru apod. a pouze prekopiruji jiz pripravenou bitovou kopii disku… reinstal v prumeru za 15 minut se vsim vsudy :) nadhera

  2. Njn já nemusel reinstalovat už 3 roky. Jsem spíš počítal že si koupím rovnou nový počítač.

  3. Je mi to jasne, ale popravde tohle je bezva, kazdy mesic novy cerstvy, svezi a rychly system bez viru, zbytecnosti… Vsichni vime jak se dokaze pocitac zpomalit jen pouhym pouzivanim, tohle je bezvadna vec na eliminovani techto jevu :D

Comments are closed.