Můj milí deníčku…

Můj milí deníčku, dneska jsem zkoušel kombinvat semtex s vodkou a asi to nedopadlo dobře. Na to že je teprve tři čtvrtě na pět jsem už stihnu zaregistrovat 4 .me domény a podlehnout tak .me manii. Registroval jsem si anglie.me, kypr.me, dovolena.me a zajezdy.me. Přemýšlel jsem i o anglie.mobi, která je volná, ale nakonec jsem si řekl, že to není plovoucí ostrov, takže zas tak moc mobilní není. Včera jsem dokončil svoje nejnovjěší dílo. Sérii 4 automatických botů, kteří totálně rozkradli jeden cheat web a vytvořili jeho kopii. Vsadil jsem se s Modrým Dynosaurem (kdo byl na srazu webtrhu v táboře, tak jej osobně potkal), že budu provozovat cheat site, bez databáze. Díky botům se mi podařilo vygenerovat přes 1300 stránek s cheaty a dát je do jednoho adresáře. Zkusil jsem si pohrát i se SEO, ale po 30 minutách z toho bylo Search Expert Optimized, neboli jsem to vzdal. No uvidíme co to udělá. Nechci sem házet link, protože na tom něco testuju. Co jsem dále dneska prováděl. Ach ano rozhodl jsem se chytat domény. Líbil ise mi dva kousky a vypadlo to že na ně bude předregistrace. Mno nadefinoval jsem chytací bota. Vypnul ochranu proti přehnanenmu počtu dotazů a … pak jsem zjistil, že se ty domény uvolňovali včera. Mno tak nic. Jelikož jsou ještě volné tak nejsou asi nic extra. Pokud někdo máté zájem jedná se o jakinvestovat.cz a virtualnisex.cz. Na té druhé jsem chtěl udělat prográmek v javascriptu, který po určitém mačkání kláves uspokojí prohlížeč natolik že na pár vteřin zamrzne a pak se objeví: “Co koukáš tvůj browser má orgazmus.” Pak by jsem to poslal do pár chatů a pomocí viral marketingu proslavil doménu. Nějak se mi to ale nakonec nezdálo, tkaže pokud to někdo budete provozovat tak hlavně bezpečně, některé browsery nejsou postavené na to aby dosáhli vrcholu a seknou se. Njn hold někdy se to nepovede, museli by si pak nainstalovat nějaký addon něco jako viagra limited edition for firefox. Hmm ohnivá liška na viagře. Že by jsem vyndal tablet. No pokračujeme dál. Narůstající cena USD mě utvrzuje o tom, že ani s pár panákama v krvi neporozumím světové ekonomice. Takže jsem se rozhodl kouknout na moje USD aktivity. Namedrive je v poslední době nuda a nikde moje .cz domény na parking nechtějí a to mám takové hezké typo domény. Tak zkouším google, který v době největší krize a silného dolaru proplatil poslední šek v kurzu cca 16,5. No mohl mi to poslat v dolarech, nezlobil by jsem se. Tam se ale nic zajímavého neděje, takže zkouším backlinks.com
. A hele někdo hromadně skupuje linky na doménách. Za poslední 3 dny prodané linky na všech doménách co mám. Sice se mi reklama falešné hodinky nelíbí, ale co už když už někde leží zapadlá stránka tak ať si vydělá alespoň na sebe. Za poslední týden jsem tam prodal 6 linků za 9 USD. Mno nic moc, ale hodí se. Hmm teď přemýšlím že by jsem na ty prášky na hlavu neměl asi pít alkohol s energetickým drinkem. Nebo si dám ještě a nakreslím tu ohnivou lišku :)


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

8 Replies to “Můj milí deníčku…”

  1. Můj mílý deníčku, oslovuji tě pomocí skloňování Českého pravopisu. “Milí” bych použil maximálně ve spojení “Milí deníčci” a pamatoval na skloňování dle vzoru “mladý”

  2. V affiliate linku u backlink máš v odkazu tečku ;-)

  3. Ono těch chyb je tam víc. I ten Dynosaurus bije do očí. Na to, kolik ti je let….

  4. No teď jsem si to po sobě přečetl a nestačím se divit.

    Samozřejmě s češtinou něco v budoucnu udělám a to tak, že si prostě někoho na tuto práci zaplatím. Bude stačit nějaký SŠ, který má z češtiny za jedna. Já s ní už nic nenadělám (nějak z těch chyb nevyrostu) a to mi je už 26. Prostě si na tento nedostatek někoho najmu. Zatím to ale neplánuju, takže se musíte spokojit s články s chybami.

  5. Abych rekl pravdu, tak mi silici USD taky moc nedavala smysl, az jsem se musel zeptat… a jedna se o to ze 700 ml. vladni injekce dela z USA bezpecny pristav pro bankovni vklady a tak si lide meni na USD a ukladaji v USA pac je tam bezpecno.

  6. Už chápeš, proč jsem doporučoval před bumbáním alkotaurinových nápojů odpojit síť?

  7. náhodou to je opravdu “Dynosaurus”….viděl sem ho na vlastní oči….

Comments are closed.