Ahyde česká doménová celebrita

Když se zeptáte malého domainera kým chce být až vyroste. Odpoví: chci být jako Ahyde. Takže kdo nevíte o koho se jedná tak právě díky němu musím přepočítávat hodnoty v článku Domény prodané na Webtrh.cz – červenec na včetně jeho a bez jeho. Jinak by mi pokazily průměry, které tak krásně vykreslují aktivní doménový minimarket. Právě dneska jsem si všiml, že právě on se dal do blogování. Pokud odhadujete, že si založil svůj blog na nějaké doméně jako třeba blog.cz popřípadě blog.com, tak vás musím zklamat. Jeho blog najdete na subdoméně projektu jyxo pro blogery a to ahyde.blog.cz. Rozhodně doporučuju přidat do záložek, protože je zde velká šance, že se dostanete k informacím, který si smrtelníci musí tvrdě vyexpit nebo vyměnit za jiné vzácné informace.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

8 Replies to “Ahyde česká doménová celebrita”

  1. a co je vacsia sranda ze sme obaja v jeho sidebare :)a vidim, ze aj ty si ho uz pridal

  2. Tý brďo! Byl jsem tam, když spustil a upozornil na to FAandor. Ale teď… Koukám, že tam AHYDE háže content jak na běžícím pásu :)

  3. jezisi kriste, tak preci jen se rozhodl udelat nejnavstevovanejsi bulvarni blog o ceske IT scene :-)

  4. No nevim, ty ahydovi kseft se me moc nezdaji, kdyz sam pise ze koupil domenu 11.com v jeden den za xx penez a dalsi den proda za xxx penez. Vidim v tom nejakou levotu, sam nekde psal ze ma kontakty na provozovatele seda, takze me napadaji same konspiracni teorie.

  5. A hele, uz si ji regnul. Pridavam do oblibenych :-)

Comments are closed.