Tak jsme doma z dovolené

Minulý týden jsem musel na rychlo odjet na Slovensko a trochu se to tam protáhlo (Slováci jsou velice pohostiný národ a ochutnávání slovenských piv se navíc protáhne). Teď jsem konečně zpět a hned večer se dám do spaní článků. Měl jsem možnost porovnat trh s reklamou na Slovensku a v Čechách. Aby jsem řekl pravdu je opravdu škoda, že se slovenské domény nedají registrovat a převádět jako ty české. Určitě by jsem si jich pár koupil. Slovenský trh je velice mladý a perspektivní, škoda že jej brzdí spousta papírování.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

3 Replies to “Tak jsme doma z dovolené”

  1. Vítám tě zas u nás doma a očekávám další pěkné články :)
    PS: Máš tam zas chybku :)) “spaní článků”

  2. tak ako pises. Uz dlhsiu dobu snad mesiac cakam na odpovede od riaditela sk-nicu ale mam 2x prislubne ze postupne nejake odpovede dostanem ak budu nejake zmysluplne urcite sa s nimi podelim minimlane ne fore ci blogu a snad na radost nas vsetkych ktori s domenami robime pojdu veci k lepsiemu.
    Som rad drago ze aj ty myslis ze nas trh je perspektivny ale ono dobry indikator je vas cesky, my sme za vami vzdy o rok dva pozadu a ak to pojde tak ako u vas tak som spustil domainera v najlepsiu dobu :D

Comments are closed.