LLLL.com dochází dech

bezdomovec.jpgPoslední dobou se začínají objevovat zprávy o tom, že LLLL.com dochází dech. Zároveň se ale překvapivě objevují i zprávy o tom jak si LLLL.com skvěle vede. Nějak mi to nedalo a donutil jsem se prolézt některé fóra a blogy lidí, kteří s LLLL.com obchodují.

Celá exitence LLLL bubliny je založena na tom, že je LLLL komplerně vyprodané. To posiluje postavení kvalitnějších kousků jako CVCV, VCVC a CVVC patternů. Zatímco se CVCV daří například na sedo.com nadmíru skvěle. Ostatní už na tom dak dobře nejsou. Navíc se blíží období prázdnin, kdy se s doménami neobchoduje v takové míře. Nejhorší co může LLLL.com postihnout je v současné době nárůst expirací neprodejných kousků, které obsahují tolik neoblíbená písmena jako Q, X, J,Z, V, Y a W. Zvláště kombinace bez premium písmen A,E,I,O,U jsou v ohrožení. Aby celá bublina LLLL.com mohla fungovat musí však být prodané i tyto domény. Problém je, že je nikdo prostě nekoupí. V současné době je například na TDNAM 119 expirovaných LLLL.com domén. Žádná z nich není CVCV, 1 je VCVC. Ostatní jsou právě ty nepotřebné. Cena je však poměrně vysoká. V průměru se vyšplhá nad 50 USD. O neprémiové LLLL.com je přeci jen zájem, ale špatně se prodávají.

Takže nás čeká splasknutí LLLL.com bubliny? To teda nečeká. Stagnace ceny LLLL.com domén se dala očekávat. Masivní vykoupení trhu v minulém roce se projeví renew poplatky. Kdo ale zaplatí ten neprohloupí. Tato krize potrvá podle odhadů 8 měsíců a bude horší a horší. Teprve v roce 2009 definitivně skončí a domény LLLL.com budou s cenou jen narůstat.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

4 Replies to “LLLL.com dochází dech”

  1. “Tato krize potrvá podle odhadů 8 měsíců a bude horší a horší. Teprve v roce 2009 definitivně skončí a domény LLLL.com budou s cenou jen narůstat.” – Je nějak vysvětlováno, proč právě 8 měsíců?

  2. Pokud si dobře pamatuju tak, poslední doména byla prodaná 2.11.2007, k tomu připočítáme různé poexpirační prodlevy a dostaneme se někdy na začátek roku 2009. Takže někdy v lednu by mělo být jasno, jestli LLLL.com splaskne, protože budou najednou volné ty domény, které nikdo nechtěl (což se pravdepodobně nestan). Odhady co jsem viděl na forech jsou a diskuzích na blogů domainerů jsou 6 – 8 měsíců. Prostě nehorší LLLL.com musí dokázat přežít renew periodu.

  3. Ahoj, hale takový blbý dotaz, nechtěl bys udělat článek těhle doménových zkratkách ? co je to LL a NN a CC a CV atd… ? Jako začátečník se vtom neorientuji a myslím si že nebudu sám. Díky moc.

  4. suhlasim s H4mankov, ani ja tie skratky nepoznam, som uplny zaciatocnik a v niektorom dieli by si to nam novacikom mohol objasnit

Comments are closed.