Česká firma si pořídila doménu yachting.com za 190K USD

Prémiová doména yachting.com byla v minulém roce prodána české firmě Zindulka System Services, s.r.o. za 190K USD. Jedná se o jeden z největších prodejů domén minulého roku.

Doména je momentálně přesměrována na online vyhledávač lodí Zindulka.cz, který založil Jiří Zindulka. Ten poskytuje potenciálním zákazníkům přehledná data ze čtyřech největších vyhledávačů lodí k pronájmu. Další menší vyhledávače plánují postupně přidávat. V součtu tak umožňují pronajmout si jakoukoliv z více jak 15 tisíc lodí po celém světě. Fungují přitom na bází provizí 10 – 20 %.

V roce 2017 měli zhruba 10 tisíc zákazníků. Většina z toho z Česka. Aby oslovili více lidí, zejména v zahraničí, neváhali si pořídit i luxusní doménu yachting.com za 190K USD. V rozhovoru pro iDnes řekl zakladatel služby: “Před nedávnem jsme koupili doménu yachting.com, což nám přivede spousty nových zákazníků a vystřelí nás to do celého světa.”

Závěr

No uvidíme jaký obsah na doméně vytvoří. Rozhodně je to super luxusní kousek, který si o to říká.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

One Reply to “Česká firma si pořídila doménu yachting.com za 190K USD”

  1. Wau riadná suma :O. Ale myslím že to kupujúci má veľmi dobré spočítané a vie do čoho ide a teoreticky tá cena môže byť ešte aj nízka. Tipoval by som že takýto trh bude len a len rásť – a možno za nejakú dobu – pár rokov to bude niečo obrovitanské ako napríklad airbnb alebo booking apod. A bude to úplne normálne, že ľudia si budu často prenajímať lode a jachty na menšie či väčšie výlety.

Comments are closed.