Twitter zjednodušuje ověřování účtů

Chtěli byste mít u svého účtu na Twitter označení ověřený účet, jako mají celebrity a známé značky? Právě teď máte jedinečnou možnost, protože Twitter přidal nový formulář prostřednictvím kterého toto označení můžete získat.

twitter-verifiedPokud projdete celým ověřovacím procesem váš profil bude nad ostatními trochu více zářit díky modré, zřejmě kytičce, s bílým zatržítkem. Nejvíce pozornosti zaujme, když vyhledáváte něčí profil a našeptávač vám jich nabídne hned několik. Označení pro ověřený profil, zde jasně vynikne.

Označení pro ověřený profil jasně vynikne mezi ostatními.
Označení pro ověřený profil jasně vynikne mezi ostatními.

Pro značku je to ideální příležitost jak získat více pozornosti a tím i více sledujících. Také bychom neměli zapomínat na různé falešné a satirické účty, které mohou občas vrhnout negativní světlo na značku a její produkty. Případný uživatel může být z obsahu zmaten či znechucen. Občas byste nevěřili, co někteří lidé dokáží publikovat za věci.

V současné době je možné zažádat o ověřený účet, pokud máte něco společného s hudbou, herectvím, módou, vládou, politikou, náboženstvím, novinařinou či jinak publikujete obsah, sportem. Dále je samozřejmě určena pro komerci. Pro odeslání musíte mít kompletně vyplněný profil včetně profilové fotky a obrázku na pozadí. Ověřit lze jen účty s platným telefonním číslem a nastavenými veřejnými tweety. Účty spojené s komercí musí mít emailovou adresu vedenou na doméně společnosti.

Po odeslání žádosti budete vyzvání k poskytnutí naskenovaných reálných dokladů (pas, občanka) a také musíte sdělit proč vlastně chcete ověřit účet. V případně zamítnutí máte nárok na nové odeslání žádosti po uplynutí 30 denní lhůty.

Takže chcete jít do toho? Tady je formulář verification.twitter.com/welcome.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup