dameprotein.cz prodáno za 1.000.000 CZK

Dneska mi napsal jeden ze čtenářů, že jsem prospal největší prodej .cz domény tohoto roku. Mělo se jednat o doménu dameprotein.cz za milion CZK. Moc se mi to nezdálo, že by někdo za tuto doménu dal takové peníze.

O poprask se postaral @soudruh z TELE3, když propagoval službu Bezpečný převod domén, pomocí které si může prodejce i kupec ohlídat celou transakci pomocí třetí osoby.

dameprotein-cz-prodano-za-1-milion

Nakonec se ukázalo, že se nejednalo čistě o samotnou doménu, ale jak uvedl Michal Kubíček, byl zde funkční a vydělávající eshop. Takže kvalita domény se na ceně zřejmě vůbec nepodílela.

Takže na milionový prodej .cz domény roku 2015 si budeme muset ještě počkat. Třeba se někdo k nějakému hrdě přizná anebo něco prokecne :)

V každém případě je hezké vědět, že se eshopy prodávají za takové peníze. I když otázkou je kolik z toho bylo například za skladové zásoby.

 


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

4 Replies to “dameprotein.cz prodáno za 1.000.000 CZK”

  1. Bezi na systemu shoptet, takze ted uz jen urcit cenu databaze, registrovanych zakazniku a domeny :)

  2. Není zveřejnění takové informace proti pravidlům? Je vidět, že informaci pustil provozovatel BPD na webtrhu…. majitelé eshopu mají asi radost…

  3. Také mi byla částka pouze za doménu podezřelá, ale později jsem našel onu aukci, která k tomuto proběhla na webtrhu, a tam se píše o prodeji e-shopu.

Comments are closed.