Nové tlačítko pro sledování statistik příspěvků na Twitter

Dneska jsem si všiml, že na Twitter přibylo tlačítko View Tweet activity (na české verzi je je prozatím to samé). Nachází s u každého vašeho tweetu ve spodní části, mezi tlačítky favorite a more.

tlacitko-view-tweet-activity-01

Po kliknutí na něj se otevře popup okno, kde s efektem postupného přičítání uvidíte statistiky vašeho tweetu. Zjistíte kolik lidí váš Tweet vidělo, pokud obsahuje odkaz tak i počet prokliků. V případě že je obsah schování, například u Twitter cards, tak i počet rozkliknutí. Samozřejmě nesmí chybět i statistika interakcí favorite a retweet.

tlacitko-view-tweet-activity-02

V podstatě se jedná o informace, které můžete najít ve vašem Twitter analytics účtě. Mimochodem pokud používáte Twitter cards měli byste mu věnovat více pozornosti, dají se totiž z něj zjistit zajímavé informace. Například kdo a jak sdílel odkaz s Twitter kartou.

Závěr

Velmi se mi nové tlačítko líbí. Usnadní člověku získat přehled, co se jeho sledujícím líbí a jak na jeho příspěvky reagují. Hodí se to zvláště když přemýšlíte jakému tématu budete věnovat pozornost. Doposud jsem využíval v podstatě jen Google Analytics a koukal, co se vám čtenářům libí. Nově můžu zkusit občas napsat i článek pro publikum na Twitter.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

One Reply to “Nové tlačítko pro sledování statistik příspěvků na Twitter”

Comments are closed.