Vaše .cz domény na prodej XXVII.

Máme tu první pátek v měsíci a ten patří vaší nabídce .cz domén. Můžete zde do komentářů vložit libovolnou .cz doménu, kterou máte zájem prodat. Stačí když uvedete konkrétní cenu a kontakt na vás. Jak už obchod bude probíhat je čistě jen na vás samotných.

Podle předchozích zkušeností se zde nejlépe prodávají domén v rozmezí 1K až 5K CZK. Většina obchodů se uzavře během týdne, některé ale i za několik měsíců. Prostě tu leží reklama a časem si jí někdo všimne. Samozřejmě pokud máte zájem o odstranění komentáře s nabídkou, tak stačí napsat na můj email (aktuální se tu někde válí) a já komentář smažu.

Pravidla

Pravidla fungují celkem dobře, pro zvýšení efektivity doporučuji trochu zatlačit, formou krátkodobé slevy ;)

Nezapomínejte, že na jednoho člověka připadá jen jedna .cz doména. Toto pravidlo se často porušuje.

  • Na jednoho člověka připadá jen jedna nabídka.
  • Nepoužívejte připojení přes proxy servery, antispamový plugin to rovnou označuje za spam. To poznáte tam, že se neobjeví komentář čeká na schválení. Pokud se váš komentář ztratí napište mi email (drago@landofice.com).
  • Prosím dodržujte šablonu. Hlavně nezapomeňte na uvedení kontaktu. Pokud kontakt nebude uveden, dám tam ten s emailu.
  • Nekomentujte tento příspěvek. Budou schválený jen nabídky.
  • Proces schvalování nabídky je následovný: Nejdříve musí projít přes antispam Akismet, který jí občas neschválí (pokud se to stane napište mi email). Poté se na ní kouknu já. Jestli je váš cenový požadavek odpovídající této akci a dodrželi jste šablonu.
  • Pokud doména obsahuje číslice uveďte jí malými písmeny a do závorky velkými.
  • Nezapomínejte cenu uvádět v CZK. Pokud chcete uvádět cenu v EUR, napište do závorky orientační přepočet. Je to kvůli lenivosti kupců. Dále nezapomeňte uvést bez/s DPH. Pokud propagujete nějakou aukci jinde uvádějte konečné ceny (kup teď, bin). Aukce bez konečné ceny sem prosím nevkládejte.

Podvody

Přiznám se, že na podvody si zatím nikdo nestěžoval, ale je lepší být obezřetný. Takže neváhejte využít smluv či prodej bezpečně učinit přes některý z aukčních systémů. Sice si vezme část provize, ale jste krytí třetí stranou.

Šablona

Šablona slouží k zpřehlednění komentářů, prosím dodržujte jí. Nově je v levém horním rohu 404M sloupeček s šesti posledními komentáři. Takže případný zájemci uvidí název domény a cenu, což o trochu zvyšuje šanci na prodej ;)

  • NějakáDomena.cz (doména musí být .cz)
  • 2.000 CZK bez DPH (cena může být v jakékoliv měně a to včetně BTC, vždy ale musí být alespoň surový přepočet na CZK, nezapomínejte uvést zdali jste plátci DPH)
  • drago@landofice.com (pokud zapomenete kontakt, dám tam email z formuláře. Jestli tam nebude tak vaše nabídka nebude schválena)
  • Pouze dvě .cz domény používají diakritiku, kupte si jednu! (nějaký krátký popis, který prodává)

Závěr

RSS kanál můžete sledovat zde:

  • 404m.com/2014/09/05/vase-cz-domeny-na-prodej-xxvii/feed/

Pokud se s ostatními o tuto akci podělíte s ostatními přes sociální sítě budu vám vděčný :)


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

13 Replies to “Vaše .cz domény na prodej XXVII.”

  1. nejlepsi-obleceni.cz

    3000 CZK

    info/zavinac/czechsite/tecka/net

    Doména vhodná na eshop, blog nebo magazín o módě.
    Možno i s affil webem, který tam je současně spuštěn.

  2. Putin.cz
    5 900 CZK bez DPH
    info@domenia.cz
    Putin.cz. Co k tomu v těchto týdnech a měsících dodat?
    Do poloviny září ještě za prázdninovou cenu. Plus (kvůli symetrii) se můžeme dohodnout na Obama.cz za letní cenu.

  3. Spalovactuku.cz
    14.000 CZK neplátce DPH
    prodejdomen.net@seznam.cz
    Spalte tuky všem tučným lidem! Jo, ti co jsou líní, tlustí a necviči museji zobat spalovače tuku ke snídani, obědu i večeři. Založte eshop s těmito přípravky. Vystižnější doména na toto není.
    Po zaplaceni na vás tuto doménu ihned převadím a můžete začít se spalováním. Tlusti byli, jsou a budou. Pomáhat spalovat budou ještě vaše děti. Vy už budete jako milionáři meditovat v houpacím křesle nebo budete v urně spálení na popel a vaš vnuk bude na této doméně dále prodávat spalovače tuku.

  4. angermanagement.cz

    10.000, nejsem platce DPH

    boss (at) skillers (dot) net

    Krasna dvouslovna domena s nazvem noveho sitcomu Charlieho Sheena pote, co byl vyhozen z Dva a pul chlapa. Serial ma prozatim domluveno 100 dilu. Budte pripraveni, nez se serial dostane na ceske obrazovky!

    Jsem ochoten smlouvat, pripadne vlastnim take pomlckovou verzi.

  5. itway.cz

    6.000 CZK

    info (@zavinac) vpavek (.tecka) cz

    V ceně i varianta s pomlčkou it-way.cz – původně zamýšleno jako firemní název se sloganem “Spolehlivá cesta do světa IT”. Dám i logomanuál.

Comments are closed.