Vaše .cz domény na prodej XXIV.

První pátek v měsíci patří už tradičně nabídce vašich .cz domén na 404M. Ačkoliv je tento díl už 24, tak jsme nezačali před dvěma roky. První možnost nabídnout vaše domény .cz domény jste mohli už 18.12.2011. Tehdy se sešlo hned 44 nabídek. Což mě moc potěšilo. Nebyla žádná pravidla, ani možnost hodnotit nabídky ostatních. Dostal jsem několik dotazů proč jsem hodnocení zrušil. Bylo to z důvodu, že trochu nabobtnala databáze a já se snažil celou 404M zrychlit. Což se mi i díly pluginu Quick Cache nakonec i povedlo. Ještě tady zlobí tlačítka sdílení na sociálních sítích. Ale o tom můžu napsat článek jindy. Teď se pustíme do nabídky vašich .cz domén :)

Pokud se něco prodá, tak je to nejčastěji doména v rozmezí 1K až 5K Kč. Většinou zaměřená na nějakou službu. Často se smlouvá o ceně. Dokonce mi jeden úspěšný kupec napsal, že doménu vyměnil za reklamu v hodnotě dvojnásobku požadované ceny domény. Samozřejmě to na první pohled vypadá draze, ovšem pokud zrovna nemáte reklamu komu prodat, tak lepší než nic (respektive alternativní formy jako PPC). Takže se nebojte smlouvat a barteru.

V poslední době letí i domény s ranky a historií. Spousta lidí se pouští do authority website a ty se nejlépe budují právě na takovýchto doménách.

Pravidla

Pravidla fungují dobře. Žádné stížnosti neeviduju.

  • Na jednoho člověka připadá jen jedna nabídka.
  • Nepoužívejte připojení přes proxy servery, antispamový plugin to rovnou označuje za spam. To poznáte tam, že se neobjeví komentář čeká na schválení. Pokud se váš komentář ztratí napište mi email (drago@landofice.com).
  • Prosím dodržujte šablonu. Hlavně nezapomeňte na uvedení kontaktu.
  • Nekomentujte tento příspěvek. Budou schválený jen nabídky.
  • Proces schvalování nabídky je následovný: Nejdříve musí projít přes antispam Akismet, který jí občas neschválí (pokud se to stane napište mi email). Poté se na ní kouknu já. Jestli je váš cenový požadavek odpovídající této akci a dodrželi jste šablonu.
  • Pokud doména obsahuje číslice uveďte jí malými písmeny a do závorky velkými.
  • Nezapomínejte cenu uvádět v CZK. Pokud chcete uvádět cenu v EUR, napište do závorky orientační přepočet. Je to kvůli lenivosti kupců. Dále nezapomeňte uvést bez/s DPH.

Šablona

Šablona slouží k zpřehlednění komentářů, prosím dodržujte jí. Někteří zájemci také využívají RSS kanál komentářů pod tímto příspěvkem. Vaše nabídka by tak měla vypadat následovně:

  • NějakáDomena.cz (doména musí být .cz)
  • 2.000 CZK bez DPH (cena může být v jakékoliv měně a to včetně BTC, vždy ale musí být alespoň surový přepočet na CZK, nezapomínejte uvést zdali jste plátci DPH)
  • drago@landofice.com (pokud zapomenete kontakt, dám tam email z formuláře. Jestli tam nebude tak vaše nabídka nebude schválena)
  • Pokud tuto hezkou doménu nekoupíte udělám na ní ošklivou linkfarmu! (nějaký krátký popis, který prodává)

Snažte se být stručný. Pokud má doména ranky, anebo historii nezapomeňte to uvést. Zvýšíte tím šanci, že o doménu bude mít někdo zájem a začne smlouvat.

Zajistěte si prodej

Pokud prodáváte za větší peníze, tak se nebojte uzavřít smlouvu anebo využít službu třetí strany k převodu domény.

Závěr

RSS kanál můžete sledovat zde:

  • 404m.com/2014/06/06/vase-cz-domeny-na-prodej-xxiv/feed/

Popřípadě se přihlaste k odběru komentářů prostřednictvím emailů.

Přeji úspěšné obchodování. Pokud dáte o této akci vědět prostřednictvím sociálních sítí budu vám vděčný.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

13 Replies to “Vaše .cz domény na prodej XXIV.”

  1. Irish.cz
    3 000 Kč (konečná cena, faktura od neplátce)
    info-zavináč-domenia.cz
    Irská hospoda nebo hudba. Irské produkty. Cestování z/do Irska. Byznys s Irskem.
    Databáze čehokoliv ohledně keltského tygra.
    Pozor, cena platí do konce června.

  2. Strevicky.cz
    40 000 CZK bez DPH
    ondrej.sadilek (@) gmail.com
    Hezká produktová doména. Ideální pro e-shop.

Comments are closed.