Vaše .cz domény na prodej XXIII.

cz_ccTLD_logoPrvní pátek v měsíci patří prodeji vašich domén na 404M. Zdarma můžete nabídnout .cz doménu pod tímto postem formou komentáře a to až do pondělí 5. dubna.

Opět by jsem byl rád pokud mě informuje zdali jste něco prodali, ať mám přehled o úspěšnosti těchto podejů. Ačkoliv se minule nic neprodalo (alespoň mi nikdo nepsal) drží že úspěšnost zhruba kolem 5 %. Nejčastěji se prodají domény v rozmezí 1K až 5K. O “lepší” kousky mají zájem v průměru 2 až 3 zájemci. Téměř vždy dojde na smlouvání :)

Pravidla

  • Na jednoho člověka připadá jen jedna nabídka.
  • Nepoužívejte připojení přes proxy servery, antispamový plugin to rovnou označuje za spam. To poznáte tam, že se neobjeví komentář čeká na schválení. Pokud se váš komentář ztratí napište mi email (drago@landofice.com).
  • Prosím dodržujte šablonu. Hlavně nezapomeňte na uvedení kontaktu.
  • Nekomentujte tento příspěvek. Budou schválený jen nabídky.
  • Proces schvalování nabídky je následovný: Nejdříve musí projít přes antispam Akismet, který jí občas neschválí (pokud se to stane napište mi email). Poté se na ní kouknu já. Jestli je váš cenový požadavek odpovídající této akci a dodrželi jste šablonu.
  • Pokud doména obsahuje číslice uveďte jí malými písmeny a do závorky velkými.
  • Nezapomínejte cenu uvádět v CZK. Pokud chcete uvádět cenu v EUR, napište do závorky orientační přepočet. Je to kvůli lenivosti kupců.

Předminule byl jeden problém s DPH a prodejem na Slovensko. Je dobré si dopředu ujasnit jaká bude konečná cena a v jaké měně. Slováci mají teď .cz domény o trochu levnější, díky silnému kurzu EURa (respektive politice ČNB).

Šablona

Šablona slouží k zpřehlednění komentářů, prosím dodržujte jí. Někteří zájemci také využívají RSS kanál komentářů pod tímto příspěvkem.

  • NějakáDomena.cz (doména musí být .cz)
  • 2.000 CZK bez DPH (cena může být v jakékoliv měně a to včetně BTC, vždy ale musí být alespoň surový přepočet na CZK, nezapomínejte uvést zdali jste plátci DPH)
  • drago@landofice.com (pokud zapomenete kontakt, dám tam email z formuláře. Jestli tam nebude tak vaše nabídka nebude schválena)
  • Pokud tuto hezkou doménu nekoupíte udělám na ní ošklivou linkfarmu! (nějaký krátký popis, který prodává)

Snažte se být stručný. Pokud má doména ranky, anebo historii nezapomeňte to uvést. Zvýšíte tím šanci, že o doménu bude mít někdo zájem a začne smlouvat.

Pozor na podvody

Podvodníků je nejen český internet plný. Nebuďte přehnaně důvěřivý. Pokud máte obavy uzavřete jednoduchou smlouvu anebo využijte služby třetí strany (například Bezpečný prodej domény od Tele3).

Závěr

RSS kanál můžete sledovat zde:

  • 404m.com/2014/05/02/vase-cz-domeny-na-prodej-xxiii/feed/

Popřípadě se přihlaste k odběru komentářů prostřednictvím emailů.

Přeji úspěšné obchodování. Pokud dáte o této akci vědět prostřednictvím sociálních sítí budu vám vděčný.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

13 Replies to “Vaše .cz domény na prodej XXIII.”

  1. pojistovacisluzby.cz
    +
    pojistovaci-sluzby.cz

    10.000 Kc bez DPH

    kermit [at] webring.cz

  2. marry.cz

    5000 Kč

    m.borka@gmail.com

    Doména vhodná pro svatební agenturu, salón, půjčovnu šatů nebo jen informační portál pro budoucí “šťastné” páry.

  3. Doména: Zeneva.cz
    Cena: 20 000 Kč (bez DPH)
    Kontakt: sunicko@centrum.cz

    Druhé největší město Švýcarska. Vhodné na vybudování affil travel webu (eurovíkendy, letenky, ubytovani), stejně jako na vybudování webu k tradičnímu mezinárodnímu autosalónu v Ženevě.

  4. Doména: titulmba.cz
    Cena: 3 990 Kč (s DPH)
    Kontakt: isazkycom@gmail.com

    Titul MBA. Hledané klíčové spojení s atraktivním tématem studia MBA. V skliku se platí za prokliky v řádu desítek Kč. Doména vhodná pro adsense/sklik web, minisite pro školu a snad v brzké době i affil (na slovensku již affil na MBA studia existuje).

  5. Doména: adventnividen.cz
    Cena: 2000,- (fa od neplátce DPH)
    Kontakt: jan.kabes@gmail.com

    Doména ideální pro budoucí vánoční affil třeba na Invii, zájezdů do Vídně o adventu se jezdí plno.

Comments are closed.