Soutěž o 10 .eu domén od Zoner I.

logo-czechiaCzechia má i tento rok akci na .eu domény. Za 49 CZK si můžete pořídit zbrusu novou (anebo i starší, ta je někdy lepší) doménu .eu. Aby to tento rok bylo zajímavější, tak se koupí domény zařadíte do soutěže. Vyhrát můžete jednu ze tří Motorol Moto G. Akce platí od 6.1 do 31.3 roku 2014.

Jelikož vědí u Czechia jak moc rádi soutěžíte o .eu domény, tak mi poslali celkem 40 kódů, které můžete vyhrát. Soutěžit budeme ve čtyřech kolech o deset .eu domén, vždy v sobotu v 18:00 (pokud se mi něco nepřiplete do cesty). Ke každému zkusím připojit nějaké zajímavé informace o .eu doméně.

Zajímavost

Baskicko je oblast na pomezí Španělka a Francie. Žije zde početná komunita Basků. Ti tuto oblast nazývají Euskal Herria. Není se čemu divit, že si .eu doménu velice oblíbili. Pak tu máme Rumuny, Portugalce a obyvatele regionu Galicie (severozápad Španělska). Ti vyslovují eu jako Já a často jí používají pro své osobní stránky. Popravdě nevím jestli je to pravda, ale píšou to na wikipedii :)

Dnešní otázka

Takže prvních deset, kteří odpoví na následující otázku do komentářů (nezapomeňte vyplnit email), pošlu kód na .eu doménu zdarma.

Od 8. ledna 2014 si mohou nově .eu domény registrovat společnosti a lidé ze tří států. Které státy to jsou?

Pravidla a postupy

  • 1 kód na 1 reálného člověka z 1 reálné IP adresy na jedno soutěžní kolo
  • Kódy se uplatňují zde.
  • Kódy je třeba uplatnit nejpozději do 16.3.2014.
  • Nepodvádíme a chováme se čestně, ne jako naše politická reprezentace.
  • Pokud kód vyhrajete a zašlu Vám jej emailem, kde je v komentáři, tak je váš. Můžete s ním dělat co chcete. Třeba jej někomu věnovat :)

10 Replies to “Soutěž o 10 .eu domén od Zoner I.”

    1. Soutěžní kolo ukončuji. Jdu rozesílat kódy. Komu nedorazí nechť se mi ozve. Pokračujeme příští sobotu.

Comments are closed.