Vaše .cz domény na prodej IX.

cz_ccTLD_logoPrvní pátek v měsíci patří prodeji vašich .cz domén. Ať už hodláte prodávat anebo si jen nechat ohodnotit doménu máte právě teď šanci. Při poslední akci bylo nabídnuto 38 domén, které si shlédlo 944 lidí ti v průměru strávili 4 minuty a 6 vteřin možná úvahou zdali nepřihodit.

Vypadá to, že pravidla není třeba měnit. Nabídek je dostatek, některé z nich jsou celkem zajímavé.

Takže platí to co minule:

  • Na každého člověka jen jedna nabídka. Nabídky přes proxy rovnou mažu.
  • Prosím dodržujte šablonu. Nevadí mi, když se rozpovídáte, ale nezapomínejte na cenu a že tato akce je jen pro .cz domény.
  • Ohodnoťte domény ostatních pomocí zeleného (+1) anebo červeného (-1) tlačítka. Pokud součet dosáhne -20 bude nabídka schována, pokud +20 bude naopak podbarvena. Ideálně hodnoťte za tuto cenu by jsem si to koupil/nekoupil.
  • Do komentářů vkládejte jen nabídky. Pokud chcete prodiskutovat něco k tomuto tématu využijte speciálně vytvořené stránky této akce. Za každé návrhy, nápady či připomínky vám budu vděčný.
  • Proces schvalování nabídky je následovný: Nejdříve se na ní podívám já. Pokud jí uznám za použitelnou, tak jí schválím.

Šablona příspěvku

  • Doména.cz (doména musí být .cz)
  • 2500 CZK (cena může být v jakékoliv měně, vždy ale musí být alespoň surový přepočet na CZK)
  • derp@seznam.cz (pokud zapomenete kontakt, dám tam email z formuláře. Jestli tam nebude tak vaše nabídka nebude schválena)
  • Doména.cz je druhou .cz IDN doménou na trhu za dva a půl táců rozhodně stojí koupit! (nějaký krátký popis, který prodává)

Upozornění

O všechno další se musíte postarat sami, včetně toho že za své peníze dostanete doménu a za svou doménu peníze. Věřím, že víte jak funguje kupní smlouva, popřípadě převod domény s asistencí třetí strany. Nejen v českém internetu se vyplatí být ostražitý.

Závěr

Snad se nám podaří akci hezky rozjet a budou nějaké zajímavé prodeje. Nezapomeňte mi o nich pak napsat ať je můžu dát do nedělního seznamu prodaných .cz domén :)

I tentokrát vás poprosím o pomoc při propagaci akce. Pod tímto textem jsou Facebook, Twitter a G+ tlačítka. Nebojte se je využít třeba hned všechny. Děkuji.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

43 Replies to “Vaše .cz domény na prodej IX.”

  1. vibracnibruska.cz
    cena: 1999Kč
    kontakt: isazkycom[zav]gmail.com

    Vibrační bruska spolu s excentrickou bruskou nejpoužívanější typ brusky. Možné zakoupit i s webem, který na tom aktuálně jede (+1000 Kč)

  2. Domena: randim.cz
    Cena: 2400 CZK+DPH (vítány i jiné návrhy)
    Kontakt: silverhat (zavináč) silverhat.cz

    randim.cz – domena vhodná třeba pro vztahový web (dating), s historií od 2009, je na ní dlouhodobě udržován určitý minimální obsah a proveden základní linkbuilding, díky němu má i SR1/PR2 – ideální pro rychlé nastartování projektu.

  3. PierreCardin.cz
    Cena: 6000Kč

    Populárna módna značka, vhodné pre eshop.

  4. Doména: brutal.cz
    Cena : 4 000 Kč bez DPH
    Kontakt: webees@webees.cz
    Doména: Dobrá doména pro fanweb známého festivalu Brutal Assault a nebo erotický web asi jasného zaměření :). Doména má při festivalu i nějaký type-in.

  5. pokerbonus.cz
    1900 Kč + DPH
    info@domainex.cz

    Ideální doména pro poker affiliate, částá fráze při vyhledávání u úplných začátečníků, kteří chtějí vyzkoušet online poker. Veškeré hlavní pokerové herny nabízejí 100% bonus k prvnímu vkladu, vysoké provize.

  6. UverHned.cz

    Cena: 2000,- Kč + DPH
    Expirace: 20. 6. 2013
    Registrátor: Subreg
    E-mail: info[zavinac]cesky-jazyk.cz

Comments are closed.