Subreg domain parking

Česky ICANN akreditováný registrátor doménDneska jsem na oficiálním Twittrer účtu zahlédl zprávu o znovuspuštění subreg parkování. Aby nedošlo k nedorozumění, parkováním domény je myšleno přesměrování domény na parkovací stránku společnosti poskytující reklamu.

Vše jede přes Rookmedia, která má značné zkušenosti s doménovým byznysem. S touto společností ale v případě využití služeb Subregu nebudete muset nic řešit. O vše se postará za vás. Nastavení parkování je jednoduché. V informaci o doméně jen zmáčknete tlačítko parkovat doménu a to je vše. U .cz domény je ještě nutné potvrdit email. gTLD se nastaví ihned.

Vydělané peníze se po dvou dnech přepočtou na koruny a připíšou k vašemu subreg kreditu. Není tedy možné vydělávat peníze jako například na NameDrive, který se poslední dobou celkem polepšil u českého trafiku. U parkování je to stejně složité. Některé parkovací společnosti si prostě vedou u konkrétního trafiku lépe než jiné. Někdy je lepší zase URL nasměřovat na affil linky, jindy udělat speciální stránku. No zkuste poštelovat, pak to můžeme probrat třeba na MiniFóru ;)


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

10 Replies to “Subreg domain parking”

    1. Petr Malec: počítám že dohoda je mezi subreg a firmou Rookmedia. Subreg pak “vyplácí” odměnu uživatelům (CZ – CZ). Navíc formou kreditu. Plátce DPH určitě ne, možná by byla otázka jestli je nutné tento kredit nějak prohnat účetnictvím.

  1. Platcem DPH urcite ne, uctovani jde mezi nami a rookmedia a mezi nami a klientem. Kredit davame jako formu bonusu. Nicmene, pokud nekdo bude chtit kredit vyuctovat, pak musi mit ZL aby provizi mohl vyfakturovat nam nejprve.

  2. už jsem to dřív zkoušel ale víc než pár korun to nevydělalo.. málo trafiku.. lepší (v mém případě) bylo domény prostě prodat nebo nasadit www stránky / projekt a vydělat na ppc

  3. To zní zajímavě, výdělek ve formě kreditů pak použít na nákup a prodloužení domén, mi přijde dobré. Předpokládám, že abych mohl doménu u Subregu parkovat, musí mi jí Subreg spravovat ?

  4. A co sworp? Subreg opakovane sliboval implementaci. Tam udajne sly nastavovat sablony, keywordy a buhvi co jeste.

  5. mag: Sworp nebyl schopny za 2 roky dodat API k tomu aby se to tam dalo nastavovat. Jejich statistiky se menili zpetne, a pridavani domen se muselo resit “hackovanim webu”. Proste letos dosla trpelivost. Prvni pololeti jsme na ne tlacili na API, byl i nejaky nahled, ale bez funkcnosti. Druhy pulrok jsme uz hledali nahradu, proto jsme skoncili u Rookmedia. Sice se tam neda tak nastavovat jako u Sworpu, ale pridavani domen je ciste na urovni DNS ( domena se nasmeruje na konkretni IP ) a finance jsou jasne dany a jiz se nemeni zpetne.

  6. A to jsem se chtěl zrovna dneska zeptat, kolik se dá na parkování domény vydělat?

Comments are closed.