SWORP koupila MEDIACENTRUM GROUP a. s.

Česko/Slovenskou parkovací společnost SWORP koupila MEDIACENTRUM GROUP a. s.. Oficiální změna nastala 1.12.2011. Celý projekt bude přesměrován na adresu vydelek.cz. Od 1.12.2011 také funguje nová technická podpora na emailu vydelek@mediacentrum.cz. Podle jednoho postu na Facebooku by měly být stávající výdělky (do 1.12.2011) vyplaceny starým provozovatelem SWORP Ltd..

Takže co to znamená?

MEDIACENTRUM GROUP a.s je firma sídlící v Brně, takže Sworp budou moci začít používat i neplátci DPH z České Republiky. Pro Slovensko se nic nezmění, tedy pokud nebude mít společnost MEDIACENTRUM GROUP a.s. zastoupení i v ČR a bude uvedena ve smlouvě.

MEDIACENTRUM GROUP a.s. je certifikovaným partnerem Google AdWords, takže je tu naděje, že by se mohli začít na parkovaných stránkách objevovat reklamy distribuované z Google. To by určitě bylo zajímavé. Moje dosavadní zkušenosti se SWORP 0,73 CZK/klik. Musím ale podotknout, že tam mám nasměrované domény s CZ adult trafikem. Vlastně už jen jednu, zbytek jsem přesunul na NameDrive, kde to sice není také žádná sláva, ale občas se objeví pár hezkých kliků.

No uvidíme. Pořádná parkovací systém na CZ/SK trafik by se hodil.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

10 Replies to “SWORP koupila MEDIACENTRUM GROUP a. s.”

  1. pro info: mám u sworpu prokliky pohybující se kolem koruny a výše, není to špatné, ale jejich zase málo…

  2. můj výnos na sworpu je taky 0,73 kč/klik :-)

  3. A jejda. Mediacentrum mel ve sprave Adfox? Pokud ano, tak mi jeste dluzi penize. Komunikace zadna. Takze to zrovna vyhra neni.

  4. zdar,
    viděl někdo alespoň korunu z affiliate programů na sworp.net? já žádnou, za to jsem jim poslal na eshopu tisíce kliků… konverze nula … au au…

  5. Stary Sworp nam dodnes dluzi penize, mnoho upominek, reakce nulova. Bohuzel ani komunikace s vlastniky naprimo to neurychlily.

    Novi majitele jsou exobchodnici z Centrum, takze snad to poslape.

  6. stale cekam na vyplatu za parkovani u SWORP za poslednich pul roku, posledni platbu jsem odrzel v květnu 2011 (taky po x urgencich), urgoval jsem to i ted XY maily, psal pres kontaktni formular (na ten odpovida Mediacentrum ze to jde mimo ne), psal jsem i Martinu Ladyrovi (predchozi majitel) a zadna reakce. Obdrzel nekdo vubec zaplaceno?!

  7. Už tři měsíce se marně snažím dostat peníze ze sworpu. Nevíte o nějaké náhradě?

Comments are closed.