Na netAukci už se objevují první klasické aukce

NetAukce.cz - aukce domén

Tak koukám co mi to tu bliká za reklamu a ona to reklama na dAukce. Celkem mě to zaskočilo, protože dAukce by měla mít až do 15tého padla, kvůli změnám pravidel CZ NIC. Po letmé kontrole zjišťuji, že se nejedná přímo o dAukce ale o sesterský projekt netAukce.

No vypadá to, že se rozjeli klasické aukce. U čtyř domén A8.cz, prijemnylet.cz, barbara.cz a irsko.cz je místo tlačítka koupit tlačítko přihodit. Domény budou v nabídce do 11.10.2011 a pak je zřejmě vyhraje nejlepší příhoz. Zatím u nás nabízí přímou dražbu pouze diskuzní fóra a po dohodě ještě subreg.cz, kde se za celkem slušné peníze zatím dražily převážně CC.cz domény.

Služba netAukce se rozhodla vsadit na reverzní aukci, tedy místo přihazování se cena snižovala, dokud se doména neprodala. Tento druh aukce se bohužel neuchytil, a proto se rozhodl provozovatel zkusit klasický model.

Dražitelé hodili předhodili před potenciál kupce hodně slušné sousto a8.cz (Audi A8) a irsko.cz jsou kousky, které se jen tak nepovalují na diskuzních fórech a či veřejných aukcích. netAukce si chce očividně oprášit pověst a dokázat nám, že se přes ní dá prodávat za pořádné peníze. Co myslíte podaří se jí to?

Teď mě ještě napadlo. Za kolik tipujete, že se domény prodají? Moje tipy:

  • a8.cz – 20K
  • barbara.cz – 12K
  • prijemnylet.cz – 5K (prodáno za 150 CZK)
  • irsko.cz – 50K

Doplněno 16:26 – Oficiální vyjádření provozovatele

Pridavam k tomu kompletni info pro doplneni: http://daukce.wordpress.com/2011/10/05/prodejte-sve-kvalitni-domeny-pres-aukcni-server-daukce-cz/

Aktualne se jeste odstranuje par musek, ale samotny system by mel byt funkcni. Do budoucna planujeme jeste vetsi integraci netAukce a dAukce.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

28 Replies to “Na netAukci už se objevují první klasické aukce”

Comments are closed.