Prodané domény 7 – 11 března

dAukce.czTento týden, krom pondělí a úterý, nebylo na daukce.cz moc rušno. I tak se ale prodávalo za slušné ceny. Nejdražší doménou se stala nulovedomy.cz, která se prodala za 8500 CZK. Byla to zároveň i nejdelší aukce minulého týdne.

Druhou nejdražší doménou tohoto týdne je webtip.cz s cenou 6601 CZK. Na doméně býval obsah s návštěvností odpovídající 1,7K alexa ranku a to po znefunkčnení doménové jména. Doména má srank 80 a gpr 4.

Třetí místo patří velkeslevy.cz s cenou 4200 CZK. Další domény prodané nad 1K CZK najdete v tabulce.

1. nulovedomy.cz 8500
2. webtip.cz 6601
3. velkeslevy.cz 4200
4. rybarskybazar.cz 2400
5. ztratynalezy.cz 1944
6. lhar.cz 1655
7. hardrocker.cz 1544
8. soutezkrasy.cz 1410
9. vyklidime.cz 1013
10. trvalyprijem.cz 1002

Další hezké kousky, které se tento týden dražily: svatebnidarek.cz (599 CZK), vanocka.cz (550 CZK). Mě osobně se líbila ještě doména okomentuj.cz. Bylo by zajímavé na ní postavit například parser různých článků s možností ještě bulvárnějšího komentování.

NetAukce.cz - aukce doménTento týden se nic neprodalo. I když u domény debetni-karty.cz, byl oznámen prodej, nakonec ze seznamu nevypadla a její cena dále padá. Podobně je to i u ostatních kousků. Prémiové domény byly vyřazeny, protože cena dosáhla minima. Tarify free padají dolů. Mnoho jich je pod 10% původní ceny.

 


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

4 Replies to “Prodané domény 7 – 11 března”

  1. Na té Netaukci jsou často mnohem zajímavější domény (a nikdo je nechce ani skoro zadarmo), než ty co se umístnuji v top ten týdne na daukci… trochu tomu nerozumim..

  2. no netaukce vypadá jako slušnej propadák, hlavné to podělali s těmi holandskými aukcemi, dále se tam nikdy neobjeví opravdu premium domény, které chrání jen nějaké stupidní podmínky na webu…, škoda že si nevzali za vzor sedo, dále bych to rovnou zaimpletoval do daukce a ne to komplikovat s dalším webem

  3. Ty holandské aukce byl dobrý nápad. Být to normální aukce tak by tam bylo jen moře fake příhozů a nesmyslné vyvolávací ceny. Navíc hol. aukce je pro kupující lepší. Prostě jen není poptávka.

  4. Nápad to nebyl špatnej ale nedotáhli to do konce. Spustili to, chodi jim tam 20lidi za den a cekali ze se bude obchodovat? Jako vybrat 2kg za domenu je pro ne fajn ale kazdy novy start stranek je spojen s investici provozovatele do propagace stranek, reklamy coz oni evidentne neudelali a spolehali na to ze daukce propagace jim staci. Ted jsou tam kde jsou jen proto ze o netaukci ví pouze par lidi z daukce a tohoto blogu pritom jim to mohlo celkem slusne vynaset. Zde se aspon vytvoril prostor pro nekoho opravdu schopneho zde udelat kvalitni platformu pro prodej domen v ČR pro nekoho kdo nebude chtit hned jen vydelat ale taky trosku zainvestuje do propagace tak aby se o prodavanych domenach dozvedeli i ostatni, tim by prisla i vetsi mabidka prodejcu nejenom kupcu. Myslím ze nekteri tam ani domeny nedavaj kdyz vidi ze tam neni zadny pohyb, nevidi ze investuji do reklamy je to pro ne ztrata casu. Pokud s tim neco neudelaji stranky jsou na delete

Comments are closed.