Odpolední blogové noviny I.

Mám tu pár novinek a drbů co proletěli za posledních 24 hodin internetem. Není to na samostaný blogpost, ale rozhodně to stojí za zmínku.

Asi před hodinou se na twitteru objevila zpráva, že nový Slevový server Centrum holdings se bude jmenovat Amplión. Po menším pátrání po zpětných vláknech se dostaneme na facebook fan stránku, kde součásti profilového obrázku je centrum.cz. Doménu podle nic.cz opravdu vlastní NetCentrum, s.r.o.

Pár lidí se mě ptalo jaká byla odpověď netAukce.cz na dotaz zdali je možné peníze za vyhrané aukce převést na kredit a použít tak na dražení dalších domén. Bouhžel vás nepotěším. Kvůli byrokratické zátěži si musíte peníze nechat vyplatit. Vyplacení a znovu zaplacení je totiž jak jednodušší pro vás tak pro netAukce. Do budoucna však o této možnosti uvažují a zkusí to nějak vymyslet přes úpravu obchodních podmínek.

Národní doména Singapuru (.sg)  plánuje zavedení jednoznakových domén. Pokud budete mít o nějakou zájem, můžete se zúčastnit aukce s vyvolávací cenou 20K USD. Na prodej budou i další několikaznakové premium domény.  PDF ceník

Přišel mi email z invia.cz. Od 1.3 do 30.4 2011 navyšují provize až na 5%. To platí o objednávkách uskutečněných během těchto dvou měsíců. Je jedno který měsíc kupující odletí. Možná čas na prodej zájezdů do Egypta :)  Více info zde.

Dnes v 18:00 začíná WebFair šachový turnaj. Kdo má zájem si zahrát, tak více info zde.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

3 Replies to “Odpolední blogové noviny I.”

  1. A subreg – kupón na EU domény za 30kč..
    Od 1.3.2011 00:00:00 bude platný kupón EU30CZK pro registrace nové .eu domény za 30 Kč bez DPH :) K dispozici je 1500 kupónů !

  2. Páni, to je mi zajímavých novinek. ;-) Některých jsem si povšiml, jiných ani ne, ale jsem docela zvědav, zda Amplión uspěje. Přece jen je již český trh se slevovými weby velmi silně přesycen.
    PS: Už začali s propagací a web je online …

Comments are closed.