Začátek listopadu na daukce – slušné domény za rozumné ceny

dAukce.czTento týden patřil k těm lepším na daukci. Kupci mohou být rozhodně spokojeni. Domény, které se tento týden prodávali na daukci podle mého názoru patří k těm lepším. Nejdražší doménou se stala hrobka.cz, která se po 37 příhozech vyšplhala na 7K CZK. Pořádný náhrobní kámen, či dokonce hrobka se prodává za luxusní peníze.

Druhou nejdražší doménou tento týden byla ghana.cz s cenou 6670 CZK. Sice nepatří mezi mezi nejvyhledávanější turistické destinace, ale jak nerostné bohatství tak i zemědělské produkty, které jdou na vývoz, by mohly tuto zemi v budoucnu proslavit. Cena domény by pak rozhodně šla nahoru.

Nejlepsipujcka.cz je třetí nejdražší doménou tohoto týdne. 3800 CZK za tuto dvouslovnou doménu je velice dobrá investice ať už na ní bude cokoliv.

Tento týden šli ale získat i domény jako piestany.cz, zivotnipojistka.cz, miniblog.cz anebo skvelepojisteni.cz. Výhercům aukcí rozhodně gratuluji. Dobrá investice.

1. hrobka.cz 7000
2. ghana.cz 6770
3. nejlepsipujcka.cz 3800
4. piestany.cz 3100
5. zivotnipojistka.cz 3100
6. miniblog.cz 3001
7. nabidka-zamestnani.cz 2690
8. rajzbozi.cz 2200
9. mzak.cz 1833
10. marila.cz 1100
11. imigrace.cz 1100
12. bazarskutru.cz 1000

[poll id=”87″]

Databáze na doménovém rejstříku bude aktualizována v průběhu dne.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

2 Replies to “Začátek listopadu na daukce – slušné domény za rozumné ceny”

  1. Zajimave jak se jednou NejlepsiPujcka.cz vydrazi za 26k a o dva mesice pozdeji za 4k, rekl bych trochu nafukna bublina s tema “pujcko” domenama.
    Jinak se mi urcite libi piestany.cz (rekl bych ze je lukrativnejsi nez ghana.cz) a ZivotniPojistka.cz, hezka koupe a gratuluji vyherci :) Mimochodem BazarSkutru.cz propadl nam, takze kdyby mel jeste nekdo zajem tak budeme poustet privatnilety.cz, pensionpraha.cz, pozarniokna.cz, zimniretezy.cz

  2. Pistany jsou samozrejme super domena, obzvlaste kdyz je ziskal clovek ktery je umi i vyuzit.

    A domenu ZivotniPojistka.cz hodnotim na vyrazne vetsi cenu Nejak jsem tu aukci prospal :-(

Comments are closed.