ShowTimes.com za čtvrt mega?

Podle posledních zpráv byla doména ShowTimes.com prodána za 250K přes aukční portál sedo.com. Pokud přemýšlíte co na této doména má hodnotu bezmála 5M CZK, tak slovní spojení Showtime je anglicky program kin. Co jsem zatím koukal na reakce domainerů tak jsou celkem celkem překvapení z touto prodejní cenou.

Na druhou stranu pokud by třeba naše kina, či spíše multikina měli nějaký affil přes leady, tak by se podobná doména celkem slušně vyplatila. Přesvědčit návštěvníka, že ten film stojí za to, najít mu vhodné kino v okolí, vybrat den se slevou a už by to jelo :)


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

2 Replies to “ShowTimes.com za čtvrt mega?”

  1. Podle posledních zpráv byla doména ShowTimes.com prodána za 250 K přes aukční portál sedo.com. Pokud přemýšlíte co na této doméně má hodnotu bezmála 5M CZK, tak slovní spojení Showtime je anglicky program kin. Co jsem zatím koukal na reakce domainerů, tak jsou celkem překvapení s touto prodejní cenou.

    Na druhou stranu pokud by třeba naše kina či spíše multikina měla nějaký affil přes leady, tak by se podobná doména celkem slušně vyplatila. Přesvědčit návštěvníka, že ten film stojí za to, najít mu vhodné kino v okolí, vybrat den se slevou a už by to jelo :)

    Ahoj, stylistiku jsem neopravil, ale těch šest hrubek jsem musel. Až se budeš nudit, pak si překopíruj opravený text, snad jsem žádnou z chyb nepřehlédl

  2. Taky mi někdy vyrazí Dragovy hrubky dech, ale toto není zpravodajský portál, ale blog doménového nadšence. Já i ty rozumíme, co chtěl článkem říct, Drago o svých chybách ví. Nemá smysl to rozvádět.

Comments are closed.