Zahraniční online serialy na nova.cz?

Když jsem to slyšel poprvé měl jsem pocit, že se jedná o vtip. Vždyť něco takového je u nás nemožné. I když DVDčka za 50 CZK se taky zdáli být jako naprosto nereálná věc v ČR a teď je jich pomalu na stánku víc, než bulvárních novin. Tak proč ne online serialy legálně?

Ale teď už k věci. Trochu jsem se vzpamatoval z šoku, že by se u nás něco mohlo změnit. Nova TV skutečně bude na jejich portálu nabízet ke shlédnutí online seriály. Zatím to bude pouze Mentalista s Dva a půl chlapa. Je více než pravděpodobné, že si je budeme moct vychutnat v pěkně HD kvalitě a limitováni budeme jen krátkou reklamou. Že to zní jako scifi nebo škodolibí vtip OSA? To rozhodně, ale je to pravda, o čem svědčí i článek na ihned.cz. Navíc se plánuje rozšíření o další dva seriály Kobra 11 a Dr. House. Zvláště u druhého jmenovaného je to více než zajímavé. Takže možná už na podzim padne další internetové tabu a kdo ví, možná zisky CET 21 z internetové reklamy jasně ukážou, že tady reálná poptávka je.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

8 Replies to “Zahraniční online serialy na nova.cz?”

  1. ZHLÉDNUTÍ! je tam “Z”! hrozný mor s touto hrubkou, je to úplně všude

  2. Takle kdyby tam ty seriály dali i s originální zvukovou stopou, tak to bych se třeba na toho House v angličtině možná i díval.

  3. roxtor: prave protoze je to tak rozsirena hrubka tak si myslim ze to lze povazovat za optimalizaci pro seznam.cz takze to ma Drago spravne :-)

  4. To je celkem dobra zprava. Pravdepodobne to ale bude jen na omezenou dobu, napr. rok. Asi by se jim nevyplatilo platit za autorska prava starsich serii delsi dobu. Kdyz uz House, tak jedine s hlasem Martina Stranskeho, vynikajici daber, dodal postave House stavu, v puvodnim zneni je to nudny shit bez jakekoliv zmeny intonace.

Comments are closed.