Sworp, aneb ještě lepší ceny než v supermarketu

Určitě znáte různé garance nejnižších cen, které používají hlavně supermarkety, aby přilákali hordy důchodců právě do jejich prodejny. Že se ale s podobnou strategii setkáme i u parkovacího systému by mě ani nenapadlo. Na druhou stranu, možná právě proto, že sworp není jen další parkovací služba má takový úspěch.

Takže co nám to ti kluci tentokrát připravili? Pokud přesunete své dobře zaparkované doménové portfolio právě k nim tak Vám po následujících 6 měsíců garantují minimálně o 20% větší zisky. Pozor má to jen jeden háček a to, že se cena vztahuje právě jen na .cz/.sk trafik, který je ovšem u parkovacích společností tak oblíbený, že u sedo.com jsem za něj dostal ban a namedrive se předhání v počtu nul za desetinou částku u položky průměrná cena za klik. Takže podle mého názoru nebude mít sworp s plněním tohoto slibu nejmenší problémy.

Pokud se tedy rozhodnete svůj .cz/.sk trafik přesunout na sworp je důležité si uvědomit, že to není jen další parkovací systém, ale v podstatě hosting se zabudovaným pseudo online frontpage, který zvládne přetvořit prakticky jakoukoliv doménu na regulerní website. Když jsem na DD2 mluvil s jedním člověkem, který za sworp stojí tak mi bylo zděleno, že je naprosto jedno kolik tak bude reklamy. Klidně si tam prý můžete udělat jednoduchou firemní prezentaci, anebo klasické minisites jen s jedním reklamním blokem. Navíc u “parkované” stránky neplatí žádná běžná parkovací pravidla. Můžete na ní linkovat odkud chcete a klidně budovat další zpětné odkazy. To co je běžně všude zakázáno je u sworp doporučeno. Pokud jste se u adsense báli vysokého CTR tak u sworp jej můžete mít kolik chcete.

Jediná věc co mě na sworp opravdu štve je, že ještě neudělali affil.

Další zdroje k zamyšlení:


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

8 Replies to “Sworp, aneb ještě lepší ceny než v supermarketu”

  1. Musím být plátce DPH, abych mohl spolupracovat se Sworpem?

  2. Ještě jedna věc. Zase mě to láká se do pořádně pustit do Sworpu, ve smyslu vydělat na tom peníze, ale něco mi říká, že to nemůže mít dlouhé trvání. Přece i ten hloupy seznam si nenechá dlouho srát na hlavu a začně náhodně umístěné stránky v Serpu banovat (penalizovat). Kdybych byl inzerent, tak bych nikdy nedaval penize do reklamy, která funguje na tom, že jsou lidi uměle (přes různé odkazy atd) naháněny na zaparkovanou stárnku). Co si o tom myslis drago? Vždyť je z toho cítít všemi couly, že je to celé klišé.

    1. Petr: no nevím na klasický naber za levno prodej za draho se hodí trochu jiný druh modelu než sworp. V podstatě stránka udělaná ve sworp může být stejná jako jakákoliv jiná. Je jen na uživateli kolik tam dá reklamy. Takže pro seznam těžko posuzovat. Bude si místo plošného banování muset vystačit s klasickým algoritmem na boj proti MFA. Upřimně ve sworpu se podle mě dají udělat hezké minisite, které i pomůžou.

  3. mám tam pár domén jenom tak, aby se neřeklo…

    jaký je potenciál v optimalizaci toho automatického systému? kolik máte maximum CPT?

  4. Petr: ano, staneš se plátcem ze zákona (SWORP je podnikatelský subjekt se sídlem v UK).

    Plátcovství je ale možné se vyhnout přes zprostředkovatele :-)

  5. Petr, Jar-da: plátci DPH být nemusíte a výplatou ze systému SWORP se jimi stát nemusíte. Nově je strategickým partnerem systému SWORP pro území mimo UK jiná společnost. Více informací připravujeme v sekci BILLING, která bude v brzké době v administraci dostupná. Stačí tedy s výplatou počkat do plné automatizace, což by mělo být spuštěno nejpozději začátkem května. V případě dosažení minimální částky pro výplatu v ekvivalentu 1.000 CZK můžete o ni požádat ručně na e-mail info@sworp.com

  6. Máte někdo nějaké tipy na optimalizaci klíčových slov a vůbec nastavení jednotlivých domén?

    Mně od přesunutí vícero domén stále odrazuje přílišná složitost a pomalá odezva adminu (na jedné stránce nastavení miliónu proměnných). Na sworpu si můžete nakonfigurovat opravdu cokoliv, ale to vám zabere tolik času, že to neguje veškerý přínosy… Chybějí presety, možnost kopírovat nastavení mezi doménami a robotická autooptimalizace.

  7. sworp: Dejte pozor na jednu věc: pro plátcovství DPH není důležité, kdo provede výplatu. Podstatné je, komu se poskytuje služba, tj. s kým je uzavřena smlouva. Tudíž uživatelé SWORP musí uzavřít smlouvu s tím strategickým partnerem (zprostředkovatelem), který buď nemá sídlo na území EU, anebo má sídlo ve stejné zemi, kde má sídlo i příslušný uživatel SWORP. Jinak se uživatel SWORP plátcovství DPH nevyhne.

Comments are closed.