Doména MusicVideos.com prodána za 250K USD!

Tak tu máme další velký deal tohoto roku. Tentokrát se jedná o doménu MusicVideos.com ,která se prodala za 250K USD. Obchod proběhl přes sedo.com. Doména je momentálně parkovaná. Odhaduje se že může mít až kolem 20K návštěv za měsíc.

Tato doména má jednu velkou výhodu. Většina hudebních skupin se snaží mít své videoklipy zdarma ke shlédnutí, což je v podstatě obsah volně připravený k šíření. Na rozdíl od MP3 warez webů je tak možné poslouchat hudbu společně s videoklipem v podstatě legálně. Skupiny jako Linking Park mají dokonce své vlastní kanály pro šíření hudby. Klipy je možné volně “embledovat” do stránek přímo z youtube a to ve velmi vysoké kvalitě. I když za tu cenu už by možná stálo za to popřemýšlet o nějakém hudebním portálu, kde kromě videoklipů budou i nějaké ty rozhovory a legální záznamy koncertů.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

7 Replies to “Doména MusicVideos.com prodána za 250K USD!”

  1. Kde si vzal myslenku ze vetsina hudebnich skupin chce mit klipy zdarma ke shlednuti na webu? Naopak! Ostatne youtube je toho jasnym dukazem. To, ze youtube musi podepisovat smlouvy s vydavatelstvími a za KAZDE prehrati hudebniho videa platit vydavatelstvim poplatek neni rozhodne ZDARMA.

  2. opravdu by mne zajímalo zda-li musí takto youtube platit poplatky za “autorské práva”.Jelikož kdyby mělo platit za každé video takse provoz snad nemůže vyplatit??

  3. řekl bych, že youtube bude platit nějaký roční paušál,

Comments are closed.