Super nástroj na měření velikosti reklamních ploch

pracujuzajidlo.jpgPůvodně jsem si debugovací nástroj Firebug stáhnul, aby jsem se dostal k některých elementům na stránce a mohl je pohodlně upravovat. Přeci jen kdo si má u WP šablon pamatovat, který element se jak jmenuje. Stačí na něj v tomhle super prográmku jen ukázat a pak jej najít podle jména.

Dneska jsem ale potřeboval vědět, jestli se mi vleze oblíbená 300px široká adsense reklama do sidebaru. Takže jsem si klasicky spustil Firebuga, že se kouknu kolik ten element má na šířku. Když jsem kliknul na záložku layout tak se mi zobrazilo kolik daný element právě měří na šířku i výšku, ale co je nejlepší zapnul se mi i jakési pixlové pravítko. Ten Firebug je opravdu vychytaný, rozhodně doporučuju používat při úpravě WP šablon na adsense ready :)


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

4 Replies to “Super nástroj na měření velikosti reklamních ploch”

  1. to izzi: Vyzkoušel jsem Chrome developer tools a je to jen slabý odvérek toho co dokáže Firebug. Až bude pro Chrom Firebug, už nikdy firefox nezapnu, do té doby budu na práci používat Firebug!

  2. Firebug taky používám, ale FF pokud ho vývojáři nedokurví, tak budu používat hodně dlouho ikdyž bude náhrada, hold Chrome mi moc nesedí.

    PS: Firebug používám asi rok, šíleně mi někdy pomáhá při tvorbě a úpravě webíků / fór.

Comments are closed.