Budu si muset trochu ujasnit blogování

Psaní mě poslední dobou celkem slušně baví. Navíc stíhám i termíny na ostatní věci co mám za den udělat, prostě nějakou záhadnou metodou jsem zefektivnil svou práci do té mírý, že je na psaní příspěvků více času. Ovšem co jsem koukal, tak se začínají prolínat témata co píšu na 404m.com a cn130.com. Třeba vize monetizace, by měli být spíše na druhém blogu. Budu si to blogování nějak muset ujasnit a rozdělovat lépe témata. Novinky ze světa affiliu, monetiazce a developování bude asi nejlepší psát rovnou na cn130.com. Zde by jsem nechal rád jen své úvahy, mixunté s domainingem. Moc se mu teď nevěnuju, ale počítám, že mě nadcházející domain day 2 určitě zase troch nakopne. Přemýšlím jestli by se nevyplatil udělat blog o hostingu, hlavně formou aktualit. Každou chvilku se u nás nějaká nová služba rozjdete, někde něco vylepší, zvednou limity, něco spadne atd. Co jsem koukal tak novinek je dost už jen z různých newsletrů. Krásně by jsem pak měl pokrytou otázku domén, hostingu, developování, monetiace. 3 blogy pěkně prolinkované navzájem. Celé uskupení by mohlo být celkem silné, díky příbuznosti témat. Jestli by jsem to stíhal? Pokud nepřiberu nějakou další práci navíc tak ano. Jestli se to vyplati? Spíše ne, ale já to beru tak, že s každým napsaným článekm se zlepšuju a získávám i zkušenosti. Sice by se vyplatil v součanosti spíše blog o cestování, ale to já upřimně spíše nesnáším, takže by to byly články z druhé ruky a donucení. No uvidíme.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

6 Replies to “Budu si muset trochu ujasnit blogování”

  1. Já mám na svém blogu jen pouhé 2 kategorie. Informace a úvahy. Bohatě to stačí na všechno. Na 404m.com bys mohl psát úvahy a info zas na cn130.com. Nemyslím si, že by byl třetí blog potřeba, to, že je toho dnes hodně, neznamená, že toho bude hodně zítra..

  2. Já to vnímám tak, že tady se dozvím hlavně novinky, různé úvahy, názory atd.

    Kdežto na druhém blogu jsou to spíš ucelenější informace, takové faq…

  3. Súhlasím z BigLebowski o tom ako vnímam usporiadanie tvojich blogov a uvítal by som aj ak by si rozbehol ďalší blog pretože tvoje články sa mi dobre čítajú a dosť sa pri nich naučím a nauvažujem.

  4. S tým “hostblogom” by ti to mohlo ísť.PR článkov, odkazov i klasických bannerov predáš dosť, k tomu ešte adsense či affil a dôchodkové sporenie máš zaplatené :)

  5. Co třeba prostě všechno spojit? Mít jen jeden blog a věci rozdělovat do kategorií. Nemyslím, že je to velký problém. Ani čtenářům by to myslím nevadilo.

Comments are closed.