Další vtipný pracovní den

teletubbies.gifTak dnešek je opravdu vtipný. Už druhý den pracuju bez odpočinku (7 hodin spánku) a stále čekám na nějaký ten adrenalin, který prý workoholiky žene kupředu. Naštěstí nějaký mám zajištěný díky vypadávajícímu připojení místní kabelovky.

Jelikož jsem všechno co jsem chtěl stihnul včera (šel jsem spát až v půl 5té), tak se dneska můžu věnovat svým projektům. Bouhžel kabelovka mi to celkem slušně sabotuje, takže sem stihnul jen jeden blogpost o pay per post článcích na cn130.com. Vtipné je, že mi za pár minut poté došli 2 emaily, že mi vyloučili cn130.com a 404m.com z placla.cz za porušení pravidel. Bouhžel si nějak nemůžu vzpomenout co jsem porušil, protože ani na jednom jsem zatím nezveřejnil jediný článek a o neaktivitě v podmínkách není ani zmíňka. Takže se bude jednat asi o nějakou čistku nebo se jim zbláznil robot :)

Dneska jsem si podal přihlášku na Domain Day 2 a zaplatil jí. Přeci jen poslední DD byl super a tenhle si nenechám ujít. Ještě budu muset domyslet jestli budu v Praze přespávat, anebo to stihnu na otočku jako posledně a v 5 ráno pojedu domů. Snad nebude zrovna stávkovat MHD. Btw pokud by někdo jel přes Tábor, třeba z Českých Budějovic tak se rád přidám. Když jsme u toho přemýšlím, že by jsme mohli udělat nějaký minisraz Táborských webtržníků. Posledně jsme byli jen 3 ale stálo to za to :)

No nic už jdu končit a napsat nějaký smysluplná post.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

7 Replies to “Další vtipný pracovní den”

  1. Mě též poslali, že mi vyhodili web z Placla.cz, ale psal jsem a prý to byla chyba systému, takže myslím že se to týká i tvých webů :-D

    1. Deshihk: jj taky vsázím na zblbnutého robota, ale pobavilo mě, že to bylo hned poté co jsem o Pay Per Post psal jako o dobrém způsobu monetizace :D

  2. Drago, trošku off topic…jakou má podle tebe návštěvnost stránka s Alexou 167489? Myslím jako denně. Myslím, že je to námět na další článek:-)Třeba by mohl znít: “Jaká je souvislost s Alexarankem a návštěvností UIP/den? Pokud máš vícero webů (asi pár desítek jo), mohl by jsi z toho v excelu (třeba) udělat nějakej pěknej graf…a zkusit vyjádřit funkci alexa (osa x) a návštěvnost (osa Y). Nebo ty osy prohodit, bude to asi inverzní fce:-)

    1. petr: problém je, že alexu měří jen některé prohlížeče (nevím které). Takže je do dost zkreslené. Ale po dlouhé době by se nějaká osvěta hodila. Popřemýšlím :)

  3. Ono raz za čaas by som tiež uvítal taký väčší rozpis aj alexy. O pageranku a S-ranku už sa popísalo dosť Podľa mňa je potenciál aj v Alexe.

  4. Byla to porucha, kousl se mailovací script který posílá upozornění při mazání podvodného blogu. Omylem se email o eliminaci odeslal všem blogerům.

  5. Alexa funguje jen v prohlizecich kde je nainstalovany jeji toolbar, nebo kde je nainstalovany nejaky toolbar ktery s ni spolupracuje. Ma sice nejaky vypovidaci efekt, ale pro ceske weby neni, podle me, nejaka super velicina. Pokud jde o reklamu (prodej/nakup) je lepsi se ohanet google analytics, ala prispevek o nabidce reklamy co Drago napsal na cn130.

Comments are closed.