Domain Day 2 se blíží

Jak pravil Ahyde na svém blogu, blíží se další Domain day. Čas konání je 26.11 v 19:00 a regulační poplatek 490Kč. Co se týká programu tak předběžně to vypadá opět na zajímavý programi. Můžeme se těšit na přednášku od SWORP Ltd. o parkingu českého trafiku. Uvidíme jestli nějaké ty peníze přeci jen neleží také i na českých virtuálních parkovištích. Přednáška CZ.REG z.s.p. o odchytu domén by mohla objasnit, některá technologická tajemství a dát finální odpověď na otázku zdali má šanci jednotlivec něco chytnout nebo už to dneska bez registrátora nejde (já vím že ne, ale stále mi někdo tvrdí opak). Osobně považuju za zlatý hřeb přednášek vystoupení legendárního developera Fandora, který bude mluvit o doménách jako investici. Po přednáškách přijde jako minule přesun do nějakého baru (Radost FX).

Více info přímo na stránkách České Asociace Držitelů Domén.

Možná by mohl být jako posledně ještě nějaký preDD2 sraz webtrhu. Přeci jen tentokrát je začátek o hodinu později, takže bude více času diskutovat ještě za světla.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

6 Replies to “Domain Day 2 se blíží”

  1. Mohli by spristupnit

    a, live stream
    b, zaznamy zo vsetkych prednasok

  2. říkal jsem si že půjdu, ale přece neutratím můj roční výdělek z internetu za vstup :/

  3. Celkom by ma zaujímalo ako to celé vyzerá a hlavne ako vyzerá tá afterparty. Tuším po minulom ročníku išli všeliaké celkom zábavné príbehy :D

Comments are closed.